Jeden pracovný stôl na celé detstvo? Žiadny problém

Jeden pracovný stôl na celé detstvo? Žiadny problém

Deti rýchlo rastú, na tom sa zhodne každý rodič. Niekedy si ani nestíhame uvedomiť, koľko detského oblečenia a topánok sme kúpili za poslednú dobu. Náklady môžu byť vysoké a nie každá rodina si môže dovoliť neustále nové produkty. Je preto dobré investovať do položiek, ktoré vydržia celé roky. A to aj v súvislosti s nábytkom do detskej izby.

Pracovný stolík potrebuje vo svojej izbe každé dieťa. Hoci slovo „pracovný“ až tak nevystihuje aktivity, ktoré sa na ňom odohrávajú. Na stole si dieťa najskôr kreslí, modeluje a hrá sa. Neskôr ho využíva k robeniu školských úloh a rozličných projektov. Deti rastú skutočne rýchlo a ich nároky sa s pribúdajúcim vekom menia tiež. Ako teda vybrať kvalitný stôl, ktorý bude sprevádzať dieťa od predškolského veku až po pubertu? Stavte na elektrický výškovo nastaviteľný stôl.

Prečo investovať do rastúceho stola?

Úspora peňazí

Investíciou do výškovo nastaviteľného stola o nič neprídete. Naopak, stôl vám vydrží celé roky a bude s dieťaťom rásť. Nemusíte teda v priebehu jednotlivých vývojových fáz kupovať stoly troch rôznych veľkostí. Polohovateľný stôl vám ušetrí peniaze. Tým, že ide o drahší produkt je samozrejmé, že počiatočné náklady budú vyššie, avšak oplatí sa!

Odporúčame: Ako často kŕmiť psa? Vedci prišli s jasnou odpoveďou!

Viacgeneračný produkt

Ak počítate s tým, že chcete mať viac detí alebo chcete stôl ďalej predať, práve vďaka jeho rastúcej funkcii, môže stôl opäť využívať malé dieťa či iný tínedžer. Rozsah nastavenia výšky je pri detských modeloch cca 55 až 90 cm. Zoženiete ho napríklad aj v ružovej alebo v modrej farbe, alebo sa môžete rozhodnúť pre univerzálne modely stola s dekorom dreva.

Zdraviu prospešné státie

Státie je pre človeka prirodzenejšie ako sedenie, preto mnohí odborníci odporúčajú robiť niektoré aktivity v stoji. Šetríme si tak chrbticu, nebolí nás krk a eliminujeme stuhnuté svaly. Výškovo nastaviteľné stoly nás nabádajú k správnemu držaniu tela, čo môže byť hlavne v mladom veku prospešné.

Elektrický výškovo nastaviteľný stôl je výhodnou alternatívou vo viacerých smeroch. Nedajte sa odradiť počiatočnými nákladmi. Táto investícia sa vám v priebehu rokov vráti, či už v podobe finančnej úspory alebo z hľadiska lepšej zdravotnej kondície.

Pozri aj: Ako si poradiť so slnečnými lúčmi? Pre ktoré interiérové tienenie sa rozhodnúť?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní