Efektívne a lacné pranie? Nič nie je nemožné!

Efektívne a lacné pranie? Nič nie je nemožné!

V dnešnej dobe, keď sa o šetrení, či už energiou, financiami alebo vlastným časom, hovorí stále častejšie, je dobré venovať pozornosť aj na prvý pohľad nedôležitým veciam. 

Reč je o domácich spotrebičoch, konkrétne o práčke – jej správne používanie a pravidelná starostlivosť vám totiž ušetria nielen nemalé financie, ale aj množstvo prípadných starostí. Prečítajte si naše tipy, ako na to.

Správne fungujúca práčka je základ

Dobre fungujúca a hlavne čistá práčka je základom úspešného a efektívneho prania. Vedeli ste, že sa v útrobách práčky pri každom praní usadzujú odolné nečistoty? 

Na vine môže byť niekoľko faktorov, či už je to pranie pri nižších teplotách alebo používanie výhradne pracích gélov alebo kapsúl. Úlohu hrá aj veľkosť práčky. Čím väčšia je práčka, tým ľahšie sa v jej vnútri hromadí odolná špina. 

Obľúbená značka pracích prostriedkov Persil prichádza s riešením. Inovované zloženie s technológiou Deep Clean sa totiž postará nielen o perfektnú čistotu bielizne do hĺbky vlákien, ale aj o účinné odstránenie nahromadených usadenín a nepríjemných pachov v mechanizme práčky.

Pravidelným používaním nových pracích prostriedkov značky Persil tak môžete predísť nečakanému výdavku v podobe novej práčky.

Pozri aj: Chladnička pod kontrolou - ako v nej správne skladovať potraviny?

Persil

Zdroj: Henkel

Myslite na životné prostredie

Perte vždy s ohľadom na prírodu, ale aj práčku – snažte sa neprať len pár kúskov oblečenia, ale zároveň práčku neprepĺňajte, zbytočne by tak dochádzalo k jej zaťažovaniu a skráteniu životnosti. Nemusíte sa báť ani nízkych teplôt.

Pracie prostriedky Persil sú účinné už pri 20 °C. Prepnutím na úspornejší program ušetríte energie a vo výsledku aj svoje financie. Nové pracie gély, disky aj prášok značky Persil s obnovenou receptúrou obsahujú 92 % biologicky odbúrateľných zložiek* a sú vyrábané v 100 % recyklovateľnom obale.

A pokiaľ si chcete pranie čo najviac zjednodušiť, ušetriť svoj čas a zabudnúť na starosti so správnym dávkovaním pracieho prostriedku, siahnite po štvorkomorových pracích kapsulách Persil Discs 4v1, ktoré ukrývajú štyri dôležité funkcie v jednom pre prvotriednu starostlivosť o oblečenie – odstránenie škvŕn, zaistenie žiarivých farieb, dlhodobú sviežosť a ochranu vlákien.

*Vzťahuje sa na organické zložky podľa OECD 301/302


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní