ZOMRI, Vagus a Packeta vyzývajú ľudí v rámci akcie #doprajsegedin na darovanie jedla ľudom bez domova

ZOMRI, Vagus a Packeta vyzývajú ľudí v rámci akcie #doprajsegedin na darovanie jedla ľudom bez domova

Satiristická skupina ZOMRI, občianske združenie Vagus a digitálna platforma Packeta spojili sily. Štartuje ich spoločná charitatívna výzva #doprajsegedin na darovanie jedla ľudom bez domova. Suché trvanlivé potraviny môžu ľudia posielať občianskemu združeniu len za 1 cent prostredníctvom aplikácie Packeta.

Konzerva segedínu, balík cestovín, ryže alebo šošovice môže pomôcť ľudom bez domova zvládnuť nastávajúce náročné obdobie. Satiristická skupina ZOMRI, občianske združenie Vagus a Packeta spoločne vyzývajú ľudí, aby pomohli ľudom bez domova prostredníctvom darovania konzervy jedla. Do výzvy sa môže zapojiť každý. Stačí danú konzervu kúpiť a poslať prostredníctvom aplikácie Packeta. „Aj touto výzvou chceme upozorniť na ťažkú situáciu ľudí bez domova v zimných mesiacoch. Potraviny, ktoré spoločne vyzbierame budú použité na prípravu jedla pre viac ako 100 ľudí bez domova denne, ktorí navštevujú naše denné centrum Domec v Bratislave“ konštatuje Stanislava Fabšíková, marketingová manažérka občianskeho združenia Vagus.  V rámci tejto výzvy sa spojili so satiristickou skupinou ZOMRI: „Je to projekt, ktorý ma hlavu, balík aj srdce. Vďaka nemu, môžeš dopriať konzervu segedínu aj ľudom bez domova. A to sa oplatí!“

Odporúčame: Kyberšikana: Nový a nebezpečný fenomén dnešnej doby. Ako sa proti tomu účinne brániť?

darujsegedin výzva

Zdroj: Zomri

Stačí poslať zásielku

Spôsob ako sa zapojiť do tejto výzvy je jednoduchý. Stačí konzervy, ryžu alebo cestoviny kúpiť a zabaliť ako štandardný balík. Balík pošlete prostredníctvom mobilnej aplikácie Packeta. Pri údajoch o príjemcu zadajte meno a priezvisko – Zomri, telefónne číslo +421 900 000 000 a email zomri@zomri.sk. Ako cieľové výdajné miesto uveďte Zomri s adresou Kopčianska 82 v Bratislave. Následne balík stačí odovzdať na ktoromkoľvek podacom mieste Packeta. Pre odoslanie za 1 cent stačí zadať promo kód: ZOMRI„Dlhodobo spolupracujeme s občianskym združením Vagus a tento rok sme vytvorili pre nich platfomu, aby ľudia mohli posielať dary či už akékoľvek konzervy, cestoviny alebo ryžu len za 1 cent s promo kódom ZOMRI. Budeme radi, ak naši doručovatelia budú mať plné ruky práce s veľkým množstvom zásielok, ktoré pomôžu tým, ktorí to potrebujú,“  konštatuje Zuzana Krasnanská, marketingová manažérka Packeta na Slovensku. Zásielky s jedlom je možné posielať do 23.11.2022.

Neprehliadni: Viete, čo je cottagecore? Nechajte sa očariť vidieckym štýlom!

Zomri a Vagus

Zdroj: Zomri / Vagus

Ako funguje výzva:

  1. Konzervy alebo ryžu, či cestoviny zabaľte ako balík.
  2. Stiahnite si aplikáciu Packeta.
  3. V aplikácii kliknite na Odoslať zásielku.
  4. Nechajte vybranú štandardnú zásielku a kliknite na Pokračovať.
  5. Zadajte údaje príjemcu:

Meno a priezvisko – Zomri

Tel. číslo - +421 900 000 000

Email: zomri@zomri.sk

  1. Zvoľte doručenie na výdajné miesto.
  2. Vyberte ako cieľové výdajné miesto Zomri, adresa: Kopčianska 82, Bratislava.
  3. Pre odoslanie za 1 cent zadaj promo kód: ZOMRI.
  4. Odovzdaj balíček na ktoromkoľvek podacom mieste Packeta.
  5. Packeta balík odovzdá Vagusu.

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní