Za vysvedčenie skvelý darček, ktorý poteší a naučí

Za vysvedčenie skvelý darček, ktorý poteší a naučí

Blíži sa odovzdávanie vysvedčení, s ktorými je každoročne spojená odmena za snahu, dobré známky a úspechy. Posledné dva roky to školopovinné deti nemali vôbec jednoduché, veď predsa, online učenie z domu nie každému dieťaťu i rodičovi vyhovuje.

Veríme, že to vaše deti zvládli a že si za svoj výkon zaslúžia odmenu. Neviete akú? Venujte im darček, ktorý zároveň poteší a naučí.

Reč je o smart hodinkách

Možno si poviete, že deti sú už aj tak presýtené všetkými modernými technológiami a online svetom. Detské smart hodinky sú však užitočné z toho pohľadu, že vďaka nim môžete mať nad deťmi väčšiu kontrolu a majú funkcie, prostredníctvom ktorých sa deti vzdelávajú. Nejde teda o darček, na ktorom si dieťa vytvorí závislosť ako na sociálnych sieťach, hrách a podobne. Dokonca ich môžu od týchto aktivít odnaučiť a taktiež ochrániť pred nebezpečenstvom tam vonku. Ako? Čítajte ďalej.

Pozri aj: Prirodzená výchova detí podľa Mayim Bialik inšpiruje aj prekvapí!

detské smart hodinky

Zdroj: carneo.sk

Benefity detských smart hodiniek

Viacerí rodičia nevedia odhadnúť čas, kedy by mali deťom zadovážiť telefón. V súčasnosti deti vlastnia smartfóny v príliš skorom veku a takmer ihneď si na nich vytvoria na nich závislosť. Rodičia ktorí potrebujú zostať v kontakte so svojimi deťmi, môžu zvoliť ako alternatívu - spomínané smart hodinky.

Značka Carneo má v ponuke veselé chlapčenské smart hodinky i detské hodinky pre dievčatá. Medzi hlavné benefity patrí bezpečnosť. S deťmi môžete cez hodinky obojstranne komunikovať prostredníctvom hovorov či prijímania a odosielania SMS správ. Skvelou funkciou je tzv. skryté odpočúvanie, geolokátor na sledovanie aktuálnej polohy či histórie pohybu. V detských hodinkách určite nemôže chýbať kamera a SOS tlačidlo, ktoré môže dieťa použiť v prípade nebezpečenstva.

Odporúčame: Porucha reči u dieťaťa – prečo vzniká a ako ju včas riešiť?

smart hodinky CARNEO

Zdroj: carneo.sk

Medzi ďalšie benefity patrí vodotesnosť, keďže deti sa pri hraní vonku často ušpinia či namočia. Aby tieto hodinky neboli len bezpečné, ale aj zábavné a náučné, obsahujú aplikácie na výučbu anglického jazyka a matematiky (vrátane kalkulačky), Okrem toho majú všetko, čo plnohodnotné inteligentné hodinky pre deti musia mať - jednoduché ovládanie, stopky, prehrávač hudby a videa, budík a integrovaný krokomer.

Skvelý nápad na darček, nemyslíte? Ak vás tento článok zaujal, prezrite si ponuku detských smart hodiniek na stránke carneo.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Andrea Novotová 11.09.23 14:50

AN
karma
-1.00

tieto smart hodinky sme kupovali synovi keď išiel do školy, dochádza autobusom tak aj kvôli času aby videl a aj super sledovanie jeho lokalizácie

  • 0
Odpovedať

Jana Nová 15.09.23 12:25

JN
karma
-1.00

aj moja dcéra už má, kupovali sme jej na narodeniny presne kvôli pozeraniu času a aby stíhala autobusy

  • 0
Odpovedať

Kristína Vítková 16.09.23 09:06

KV
karma
-1.00

super tip, syn ide mať narodeniny a myslím že by ho to potešilo máte aj tip na značku

  • 0
Odpovedať

Anna Jamborová 19.09.23 11:31

AJ
karma
-1.00

no muž dostal od brata na narodeniny smart hodinky ale veru o detských som nepočula

  • 0
Odpovedať

Zuzana Fedová 23.09.23 09:18

ZF
karma
-1.00

pre mňa bol výber jednoduchý, známy kupovali synovi tak sme sa popýtali a vybrali sme tiez

  • 0
Odpovedať

Mária Robotníková 24.09.23 11:03

MR
karma
-1.00

mna takýto darček potešil, hodinky som chcela a muž kúpil a veru nosím ich dennodenne

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní