Šťastné, veselé a bez dymu! Urobte si také tohtoročné Vianoce

Šťastné, veselé a bez dymu! Urobte si také tohtoročné Vianoce

Najkrajšie sviatky roka sú tu. Dlho očakávané, a tak ich milujeme. Preto si ich nepokazme cigaretovým dymom. Hviezdna novinka zo série IQOS ILUMA bude navyše vhodným darčekom pre dospelého fajčiara či dospelú fajčiarku.

Kolotoč povinností, nakupovanie darčekov, predvianočné stretnutia či upratovanie. A, samozrejme, pečenie. Občas sa rúcame, inokedy sa tešíme. O tom je december. Urobte si ho pohodový, v pohodlí vášho príbytku, ozdobte si domácnosť a nezabudnite aj na seba.

Doprajte si vyložené nohy, zapáľte si voňavú sviečku a zahryznite sa do mäkučkých medovníkov. A práve do tejto atmosféry nepatrí cigaretový dym, ani zápach. Nepokazte si idylku, doprajte si tú skutočnú vôňu Vianoc a cigaretovému dymu nedajte šancu.

Odporúčame:  7 fascinujúcich dôvodov, prečo je žena v znamení RAK jedinečná

Vsaďte na bezdymové Vianoce

Posledný mesiac v roku zvykneme spomaliť, rekapitulovať a trávime čas v prítomnosti tých, na ktorých nám najviac záleží. V tomto období snáď najviac premýšľame nad tým, čo chceme urobiť alebo zmeniť v nasledujúcom roku. Pozeráme sa i na svoje zlozvyky, ale i na ľudí okolo seba. A tak pre tých, ktorí s týmto zlozvykom bojujú a nedokážu prestať fajčiť, môže podať pomocnú ruku bezdymová alternatíva IQOS.

Výnimočný dizajn a premyslená technológia

Dospelí fajčiari, ktorí sa chcú zbaviť cigariet, ale nedokážu sa vzdať nikotínu, majú možnosť prejsť na bezdymové zariadenie. Pre dospelých fajčiarov, alebo aj pre ich blízkych, ktorým chcú ponúknuť prechod na lepšiu alternatívu k cigaretám ako darček, je tu limitovaná edícia IQOS ILUMA STARDRIFT.

IQOS ILUMA ONE

Zdroj: PMI

Hviezdna limitovaná edícia zaujme holografickými vzormi inšpirovanými vesmírom a súhvezdiami. Toto bezdymové zariadenie využíva revolučnú technológiu indukčného ohrevu bez nahrievacej čepele a nutnosti čistenia. Pri jeho použití nedochádza k spaľovaniu, zariadenie produkuje iba aerosól, ktorý je bez zápachu a obsahuje výrazne menej škodlivých látok ako klasické cigarety.

Nie je však bez rizika, pretože obsahuje nikotín, ktorý je návykový. Edícia STARDRIFT ponúka tri variácie od prémiovej ILUMA PRIME až po zariadenie „všetko v jednom“ ILUMA ONE. V predaji je od 4. decembra.

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

Zdroj úvodnej fotky: PMI


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní