Ako štóla na stôl dokáže oživiť a ozvláštniť výzdobu? Inšpiruj sa týmito TOP nápadmi!

Ako štóla na stôl dokáže oživiť  a ozvláštniť výzdobu? Inšpiruj sa týmito TOP nápadmi!

Pokiaľ ide o výzdobu svadobných stolov, možnosti sú nekonečné! Okrem kvetov, váz či sviečok, posvietiť by ste si mali aj na štólu. Taká štóla na stôl dokáže dotvoriť atmosféru a byť pomyselnou čerešničkou vo svadobnej výzdobe.

Keď zatvoríte oči, čo si predstavíte pod centrálnymi ozdobami a číslami stolov? Ak nemáte jasnú predstavu, no už máte premyslenú tému a štýl svadby, tak sa inšpirujte týmito nápadmi. Štóla na stôl je vždy skvelým nápadom.

Pozri aj: Svadobná torta a tradície s ňou spojené: Prečo na nej vo svete spia?

krepová štóla na stôl

Zdroj: pinterest.com/etsyca/

Krepová štóla na stôl

Vlnitý, ľahký vzhľad krepu dodá vašej výzdobe stola a celkovej atmosfére svadobnej hostiny istú dávku romantického šarmu. S krepom naozaj nemôžete nič pokaziť, a to ani pri svadbe v interiéri či exteriéri. Zvoľte jemný neutrálny odtieň alebo výraznejšiu a odvážnejšiu farbu, ktorá bude stredobodom pozornosti.

machová štóla na stôl

Zdroj: pinterest.com/theknot/

Machový behúň

Možno si poviete, že takýto „behúň“ je ideálny predovšetkým na vonkajšie svadby. Ale, v prípade, že plánujete prírodnú svadbu, tak je jedno či ju budete mať vo vnútri alebo vonku – machový pás v strede stola bude krásnym doplnkom. Skvelé v tomto prípade je, že mach môžete doplniť o ďalšie drevené prvky ako sú napríklad podnosy, malé aranžmány kvetov, teráriá a pod. Pridajte niekoľko vysokých svietnikov, ktoré dodajú vášmu vzhľadu vyššiu úroveň!

Odporúčame: Minimalistická svadobná výzdoba? Odporúčame greenery

čipkovaná štóla

Zdroj: pinterest.com/breannerochellephotography/

Štóla na stôl z čipky

Čipka je ideálna na svadby s rustikálnou alebo elegantnou tematikou. Dokonca aj na vintage svadby, ktorým dodá dávku textúry. Vďaka veľkému množstvu zložitých a jedinečných čipkových vzorov si môžete vybrať taký, ktorý bude vystihovať vašu osobnosť alebo bude zodpovedať vašim požiadavkám.

makramé štóla

Zdroj: pinterest.com/Therusticwedco/

Makramé behúne

Nie je žiadnym tajomstvom, že makramé je v súčasnosti veľkým trendom. Makramé behúne na stôl dodajú vašej recepcii bohémsku atmosféru, ktorá zapôsobí na všetkých svadobných hostí. Pridajte do výzdoby aj lúčne kvety, divoko naaranžované kvety a zeleň.

vzorovaná štóla

Zdroj: pinterest.com/thetableclothsfactory/

Vzorované štóly na stôl

Máte slabosť pre krásne vzory? Tak ich zakomponujte do svadobnej výzdoby. Použite rôzne textílie s jedinečnými potlačami, aby ste ohromili hostí. Dávajte si však pozor, aby ste výzdobu neprekombinovali. V prípade výraznej štóly je vhodné voliť jemnejšie dekorácie.

Zaujme ťa aj: Zima a mráz je pre zásnubný prsteň veľký risk! Prečo si dávať pozor?

štóla s flitrami

Zdroj: pinterest.com/theknot/

Behúň na stôl s flitrami

Svadba bez lesku? Neexistuje! Ak patríte k tým nevestám, ktoré majú rady všetko lesklé a trblietavé, tak voľte práve takéto štóly. V tomto prípade sa môžete pohrať so šírkou behúňa, ale aj veľkosťou samotných flitrov.

greenery behúň

Zdroj: pinterest.com/chicagostyleweddings/

„Zelený“ behúň

Ako zabiť dve muchy jednou ranou? Namiesto klasického behúňa naaranžujte do stredu stola zeleň. Zachovajte minimalizmus a prirodzenosť s girlandou z čistej zelene alebo dodajte stolom farebný nádych s niekoľkými kvetmi roztrúsenými pozdĺž girlandy.

Neprehliadni: Najčastejšie chyby pri výbere svadobných kvetov: Toto radšej nie!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobná výzdoba

Čo čítajú ostatní