VIDEO: Skúsila som press on umelé nechty – aká je ich výdrž a zničili mi moje vlastné?

VIDEO: Skúsila som press on umelé nechty – aká je ich výdrž a zničili mi moje vlastné?

Patríte k ženám, ktoré v rámci starostlivosti o nechty siahajú maximálne po nožničkách alebo pilníku? Alebo naopak sa hlásite do skupiny žien, ktoré musia mať neustále skrášlené nechty? Ak si na úprave svojich nechtov dávate vždy záležať, alebo možno hľadáte práve ten svoj spôsob, ako si nechty upravovať, dnešné video je presne pre vás. Točiť sa to v ňom bude práve okolo nechtov.

Dnes už sú možnosti úpravy nechtov skutočne rozsiahle. Starou známou klasikou sú laky na nechty, ktoré síce nepredstavujú veľkú finančnú investíciu, no za to si vyžadujú pomerne veľa nášho času. Laky na nechtoch dlho schnú, je treba ich nanášať opakovane a výsledná paráda dlho nevydrží. 

Mnohé ženy si zamilovali gélové alebo akrylové nechty, ktoré im vykúzli šikovná nechtárka. V tomto prípade je už reč o dlhotrvácnej manikúre, za ktorú si však budeme musieť aj viac priplatiť. Nevýhodou môže byť aj zničenie našich prírodných nechtov. Aké sú ďalšie možnosti?

Pozri aj: VIDEO: Nadelili sme si darček k 10. výročiu – takto prebiehala prerábka nášho ateliéru

Dlhotrvácna manikúra s viacerými benefitmi

K najhorúcejším trendom v úprave nechtov patria v súčasnosti takzvané press on nails alebo press on umelé nechty. Teraz však nie je reč o obyčajných umelých nalepovacích nechtoch, ktoré sú obvykle určené len na jedno použitie a ktoré sa lepia rôznymi lepidlami. Press on nails sa spravidla aplikujú pomocou nalepovacích poduštičiek a sú vhodné na opakované použitie. Navyše, na nechtoch vydržia pokojne aj dva týždne. 

My sme v redakcii otestovali press on nechty slovenskej značky Minora, ktoré na trh prišli len počas tohto roka. Nás novinka neskutočne zaujala, preto sme sa jej bližšie pozreli na zúbok. Vo videu sa už môžete pozrieť na výsledok testovania. Ako dlho tieto nechty skutočne vydržia, ako prebieha aplikácia a ako sa dávajú dole? Nemajú negatívny vplyv na prírodné nechty? Všetky dôležité otázky budú zodpovedané vo videu. Želáme príjemné sledovanie. 

Celú ponuku Minora press on nalepovacích nechtov nájdete na www.minoranails.com.

- Anketa

VYSKÚŠALA BY SI PRESS ON UMELÉ NECHTY?

Odpovedalo 41 ľudí  

Určite áno, vyzerá to ako skvelá forma manikúry.
61%
Som verná gélovým nechtom.
20%
Vystačím si s lakmi na nechty.
15%
Nechty si zvyčajne neskrášľujem.
5%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Ľubica Šťastná 05.12.22 06:44

ĽŠ
karma
100.00

Skvelé video, ďakujem!

  • 1
Odpovedať

Janka Komadova 06.12.22 18:54

karma
-1.00

Ako vždy skvelé video

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 07.12.22 16:47

MM
karma
100.00

ako sa to hovorí? pre krásu sa trpí?

  • 0
Odpovedať

Renáta Mularčíková 24.01.23 19:27

RM
karma
100.00

⭐ ღ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿ღ ღ ⭐Mala som umelé nechty a mám zlú skúsenosť. Moje vlastné nechty sa dosť zničili a veľmi dlho trvalo, kým sa ako - tak spamätali.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní