Čas narodenia - má naozaj vplyv na náš osud?

Čas narodenia - má naozaj vplyv na náš osud?
  • 07.03.2023
  • Lenka Biba Slovak

Čas narodenia označuje presný okamih, kedy vaša duša vstúpila do vášho tela. Čas vášho narodenia je ako vaše osobné anjelské číslo – označuje presný okamih, kedy ste nadobudli vedomie, a je kľúčovou súčasťou pri určovaní toho, ako sa bude vyvíjať vaša osobnosť.

Čas narodenia vám umožňuje pochopiť, aké znamenie stúpalo nad východným obzorom, keď ste sa narodili. Vychádzajúce znamenie v podstate označuje oficiálny začiatok vášho života tu na Zemi, takže význam času narodenia je najdôležitejším aspektom vášho bytia.

Pretože stúpajúce znamenie sa tak často mení, na odhalenie tejto dôležitej časti vášho „grafu" je potrebný presný čas narodenia. Slnko mení znamenia raz za 30 dní a mesiac mení znamenia približne každé dva dni.

Čas narodenia

Čas narodenia je dôležitejší ako vaše znamenie zverokruhu.

Vedeli ste, že z pohľadu numerológie je deň celkovo rozdelený do 6 období? Tie sa energeticky líšia a sú ovplyvnené rôznymi planétami. Navyše, v astrológii je deň rozdelený do 12 segmentov. Ak vezmete do úvahy tieto obdobia a segmenty, môžete sa dozvedieť veľa o povahe a sklonoch človeka.

Odporúčame: Ocitli ste sa v zajatí toxického človeka? TAKTO sa správa manipulátor

Prvé obdobie dňa

00:00 – 02:00

  • Ľudia narodení v tejto dobe sú zdrojom poznania a múdrosti. Ide o skvelých organizátorov, pričom ich analytické schopnosti sú skvelé! V spoločnosti cudzích ľudí sa cítia ako ryby vo vode, nakoľko majú radi komunikáciu.

02:00 – 04:00

  • Ľudia, ktorí sa v tejto dobe narodili, sú pod záštitou Venuše. Sú šetrní a s peniazmi zaobchádzajú veľmi opatrne. Milujú prácu, udržujú teplo domova a pekne sa obliekajú. Milujú umenie a hudbu. Sú veľmi lojálni a vernosť pre nich nie je žiadna prázdna fráza!

Druhé obdobie dňa

04:00 – 06:00

  • Ľudia narodení v druhom období sú veľmi vytrvalí a idú si za svojim cieľom. Títo ľudia môžu byť trošku agresívni, pretože im vládne planéta Mars. Sú to osobnosti, s ktorými sa nebudete nudiť. Ich kariéra ide celkom dobre, ale potrebujú pri sebe silného partnera.

06:00 – 08:00

  • Vládne im Neptún. Majú bohatý vnútorný svet a nie je pre nich ťažké pochopiť pocity ľudí okolo seba. Vo vzťahu sa však môžu správať celkom nečakane.

Tretie obdobie dňa

08:00 – 10:00

  • Títo ľudia sú ambiciózni a majú všetky šance dosiahnuť v živote veľký úspech. Možno vďaka jednému z ich mnohých talentov. Pomôže im v tom aj ich nevyčerpateľný optimizmus a energia. Patrónom týchto ľudí je planéta Urán. Najčastejšie majú veľa priateľov, pretože sú priateľskí a príjemne sa s nimi rozpráva. Radi obhajujú pravdu a neprijímajú klamstvá v akejkoľvek podobe.

10:00 – 12:00

  • Vládne im planéta Saturn. Najčastejšie majú vedúcu pozíciu a veľkú autoritu v spoločnosti. Ich kariéra je veľmi úspešná. Výhodou pre ich milostný vzťah je stálosť a oddanosť.

Neprehliadnite: Čaj podľa krvných skupín: Ktorý je vhodný práve pre vás?

Štvrté obdobie dňa

12:00 – 14:00

  • Títo ľudia sú veľmi zvedaví. Narodili sa ako učitelia, matematici alebo tréneri osobného rastu. Nedokážu si predstaviť život bez škandálov a osobných drám. Ich patrónom je planéta Jupiter. Môžu to byť zlí študenti, ale sú skvelými učiteľmi. Ich poslaním je stať sa profesorom alebo učiteľom a vášňou je cestovanie a hľadanie nových zážitkov.

14:00 – 16:00

  • Títo ľudia radi pomáhajú druhým. Sami sú veľmi sexy, takže si pre seba vyberajú rovnakých partnerov. Majú neuveriteľnú charizmu, ktorá priťahuje ostatných a takmer každý sa s nimi chce priateliť.

Piate obdobie dňa

16:00 – 18:00

  • Títo ľudia sú veľmi aktívni. Snažia sa naučiť niečo nové, skúšať neznáme a žiť svoj život naplno. Ich patrónom je planéta Venuša. Sú to romantické povahy a sú ideálne typy pre rolu manželky alebo manžela.

18:00 – 20:00

  • Ich patrónom je planéta Merkúr. Práca je pre ich životy ústredná. Veľmi sa zaujímajú o svoje zdravie, preto často dodržujú zdravú stravu a správnu životosprávu. Je medzi nimi aj veľa lekárov alebo zdravotníkov. Iní sa potĺkajú po sieti a radi sa hrajú počítačové hry alebo programujú.

Šieste obdobie dňa

20:00 – 22:00

  • Ide o ľudí so silným charakterom. Ich sebavedomie je ich hlavnou výhodou a zároveň aj nevýhodou. Ich patrónom je Slnko. Javisko je miestom, kde odhalia všetky svoje talenty. Sú plní vášne a lásky a vedia, ako flirtovať – zamilujú sa takmer na prvý pohľad.

22:00 – 00:00

  • Ľudia narodení v tejto dobe sú ochraňovaní Mesiacom. Radi sa starajú o ostatných. Najdôležitejšou vecou v ich živote je rodina, avšak môžu mať nad ľuďmi obrovskú moc.

Odporúčame aj: Sex je okrem potešenia aj veľmi zdravý. Neveríte? Presvedčte sa!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní