Je to vonku! Vieme, ktoré známe osobnosti ukážu svoje tanečné schopnosti v ďalšej sérii Let’s dance!

Je to vonku! Vieme, ktoré známe osobnosti ukážu svoje tanečné schopnosti v ďalšej sérii Let’s dance!

Dámy, ale aj páni – máte sa na čo tešiť! Aj rok 2023 sa bude niesť v znamení zodratých tanečných topánok. Bude sa totižto hľadať lev tanečného parketu. Už v 8. sérii úspešnej šou na Markíze to bude skutočne vrieť, nakoľko sa predvedú zvučné mena. Ján Koleník, víťaz 7. série Let’s dance bude mať vážnu konkurenciu. O titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu sa tentokrát budú uchádzať hokejové hviezdy a kamaráti Marián Gáborik a Boris Valábik.

Manžel tanečníčky Ivany Gáborik – Marián Gáborik dokonca na sociálnej sieti prednedávnom zverejnil video z prostredia nemocnice. Ako uviedol, predtým, ako sa postaví na tanečný parket a ukáže všetkým, čo v ňom drieme, absolvoval operáciu – artroskopiu kolena.

Pozri aj: Najbohatšie celebrity za rok 2022: Skús si tipnúť, kto sa umiestnil na prvom mieste

Mario Cimarro

Zdroj: instagram.com/mariocimarro/

Sexy exotický fešák

V minulom roku televízia Markíza prekvapila exotickým členom v porote a tento rok sa zdá, že majú rovnako exotické prekvapenie pre všetky fanúšičky tejto šou. V tomto roku v nej bude totižto účinkovať svetoznámy herec Mario Cimarro, ktorého možno aj vy poznáte pod menom Juan Reyes z telenovely Skrytá vášeň.

Dúfame, že tento fešák s čiernymi vlasmi a vypracovanou postavou čo-to zo seba strhne a odhalí kúsok zo svojho tela. Pevne veríme, že roztancuje celé Slovensko, rovnako ako aj ďalší účinkujúci.

Zaujme ťa aj: Ktoré jedlo konzumuje Victoria Beckham už 25 rokov? Jej manžel David to prezradil!

Victor Ibara

Zdroj: instagram.com/victor_ibara/

Ďalšie osobnosti, na ktoré sa môžeme tešiť

Pozvanie účinkovať v tanečnej šou prijali aj herečka Helena Krajčiová a Janka Graňáková Kovalčíková. Okrem nich aj charizmatický model, študent medicíny a herec Victor Ibara, ktorého ste mohli vidieť napríklad v seriáli Druhá šanca.

„Veľmi sa teším, že budem môcť byt súčasťou Let's Dance 2023. Vyskúšať si parket, vyskúšať si, aké je to naučiť sa tanec za jeden týždeň. Mám obrovský rešpekt, ale aj obrovskú radosť, že toto budem môcť absolvovať. A dúfam, že som od tatina chytil nejaké africké rytmy a gény a že tam niečo odtancujem,“ uviedol pre web markiza.sk známy herec. 

„Je mi cťou, že ma oslovili do takejto lukratívnej tanečnej súťaže, akou je Let’s dance. Ja verím, že to zvládnem s gráciou a noblesou, ktorá mi nie je veľmi blízka, ale pevne verím, že si budem minimálne vedieť rátať do huby. A že vás neurazím svojim pohybom.“ zase uvádza pre web markiza.sk Janka Graňáková Kovalčíková.

Zdroj foto - úvodná fotka: TV Markíza


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní