Je online zoznamka rajom pre podvodníkov? 5 klamstiev, pri ktorých zbystrite!

Hľadáte toho pravého? Internetové zoznamky sú jedným zo spôsobov, kde by to pokojne mohlo vyjsť. Zahoďte predsudky, láska cez internet rozhodne zafungovať môže. Aj v tomto prípade však platí, že všetko má svoje „ALE“.

Láska cez internet

To nie je len film, ktorý ste určite videli. A možno hneď niekoľkokrát. Ak ste sa rozhodli liečiť zlomené srdce týmto spôsobom, nie je na tom nič zlé. Z pohodlia vlastnej obývačky sa môžete s druhou stranou spoznávať a tajomne „randiť“.

Vody virtuálneho priestoru ponúkajú naozaj kade čo. Preto buďte v prvom kroku naozaj ostražité a nenaleťte hneď prvému Pánovi Božskému.

Pozor na podvodníkov

Príbehov o tom, ako muž oklamal a využil ženu práve cez online zoznamku ste určite počuli viac než dosť. Aby ste nedoplnili túto štatistiku, držte si nielen odstup. Nenechajte sa nalákať na rýchle rande a už vôbec nie na pomoc cudziemu človeku. A nielen tú finančnú. Podvodníci totiž veľmi dobre vedia, ako si získať dôveru ženy.

Náklonnosť, láska a vášeň sú mimoriadne úspešnou praktikou. V opačnom prípade sa veľmi ľahko môže stať, že nájdete len ďalšieho muža, ktorý vám zlomí už aj tak zlomené srdce. A navždy pochová dôveru v mužov a pravú lásku.

láska

Zdroj: Depositphotos

Najčastejšie klamstvá na online zoznamke

Muži sú naozaj vynaliezaví. A aby získali ženu, aj do svojej spálne, urobia všetko, čo je v ich silách. Ktoré klamstvá, zahalené oparom túžby a lásky často prehliadame?

1. Presne teba som hľadal

Ktorá žena by nechcela počuť lichôtky a láskavé slová. Napísal vám muž na zoznamke a zobral to hneď z ostra? Nesadnite mu hneď na lep a robte trochu drahoty. Veď predsa, čo ak to napísal ďalším desiatim ženám. Tak ktorá bude presne tá, ktorú hľadal?

2. Minulosť mám vyriešenú

Ak sa netúžite stať len ďalšou čakateľkou a naozaj hľadáte zmysluplný vzťah uistite sa, že muž, ktorého ste spoznali je naozaj vysporiadaný so svojou minulosťou a vzťahom. Komunikujte, pýtajte sa, buďte opatrné a riaďte sa intuíciou. Tá nás, ženy, málokedy sklame.

3. Na ženy mám smolu

Skutočne? Alebo to len na vás hrá a má potrebu ešte viac vzbudiť vašu pozornosť. Nie je to náhodou tak, že potrebuje využiť pozornosť a ľútosť na to, aby sa dostal ešte bližšie k vám? Buďte ostražité, dobrý manipulátor veľmi dobre vie, na ktorú strunu a kedy treba brnknúť.

muž pri pc

Zdroj: Depositphotos

4. Som úspešný a krásny

Netreba nikoho vopred súdiť, ale nalejme si čistého vína. Za monitorom počítača je aj každá žena Miss World, ak sa tak rozhodne. Vymyslená identita sa nedá odhaliť hneď, ale zbystrite pozornosť už pri prehnanom chválení. Áno tom finančnom. Ak vás muž na opačnej strane láka na život plný luxusu, dobrodružstva a dokonalej krásy, dajte si rande čím skôr. Ak zdupká, je viac ako jasné, že mu slúži zoznamka na hru a hladkanie ega. Nestrácajte čas!

5. Už ani neviem, čo je to sex

Píšete si už dlhší čas bez toho, aby ste sa v reálnom živote videli? Iste ste si už povedali o sebe toho viac, ako dosť a možno ste nadobudli pocit, že sa vlastne celkom slušne poznáte. Ak váš objav „pritvrdil“ a otvoril tému sexu, sexu, ktorý tak dlho nemal, možno chce len jedno. Veď prečo inak by sa nepostavil od klávesnice počítača a nedal si s vami kávu či večeru?! Nebuďte ľahká korisť.

MOŽNO ŤA ZAUJME: Takto sa do teba bezhlavo zamiluje! Daj na týchto 5 rád a je tvoj!

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE