Esenciálne oleje rozpaľujú sexuálnu túžbu. Spoznajte s nami TOP 11, ktoré rozpália vašu VÁŠEŇ!

Esenciálne oleje sú v dnešnej dobe trendy a z mnohých dobrých dôvodov. Esenciálne oleje podporujú dobré zdravie a pohodu. Rovnako ako dobre pôsobia na naše celkové zdravie a pohodu organizmu, pomáhajú zlepšovať aj stav pokožky či posilnenie imunity.

Jedným z menej známych spôsobov použitia esenciálnych olejov je, že sa verí, že zvyšuje sexuálnu túžbu. Esenciálne oleje môžu byť použité na podporu lásky a sexuálnej energie vo vašom vzťahu. Ako na to? To si povieme v nasledujúcich riadkoch.

Prírodné afrodiziakum

Afrodiziakálne esenciálne oleje sú rastlinné extrakty, ktoré pomáhajú zlepšovať sexuálne funkcie a tiež zvyšujú libido.

Afrodiziakum je látka, ktorá stimuluje zmysly a zvyšuje vo vás vzrušenie, vášeň a romantiku.

  • Aromaterapia môže hrať strategickú úlohu vo vašom vzťahu.
  • Ak chcete okoreniť lásku a romantiku vo svojom živote, môžete vyskúšať nižšie uvedené afrodiziakálne oleje.

Zostaňte s nami a dozviete sa o najlepších afrodiziakálnych esenciálnych olejoch a o tom, ako používať afrodiziakálne oleje na podporu zmyselnosti, vášne a sexuálneho vzrušenia.

Ako podporiť príjemné pocity sexuálnej príťažlivosti?

Afrodiziakálne esenciálne oleje sú špeciálne vonné zmesi prírody, o ktorých sa predpokladá, že podnecujú romantiku a zvyšujú zmyselnosť.

V priebehu histórie sa k týmto olejom uchýlilo mnoho kultúr, a to nielen pre ich príjemnú vôňu, ale aj pre ich potenciál vyvolať túžbu a vytvoriť romantickú atmosféru.

Od sladkého pôvabu ruže až po exotické podtóny ylang-ylang, tieto oleje majú jedinečný spôsob, ako sa dotknúť našich zmyslov.

Neprehliadnite: TAKTO kombinujte liečivé kamene pre zdravie, lásku i peniaze

afrodiziakálne oleje

Zdroj: Depositphotos

Afrodiziakálne oleje a afrodiziakálne stimulanty

V podstate, keď hovoríme o afrodiziakálnych esenciálnych olejoch, hovoríme o tých vonných extraktoch, ktoré boli tradične spájané s láskou a vášňou. Či už sú použité v difuzéri, primiešané do masážneho oleja alebo pridané do kúpeľa, tieto oleje sú oslavované pre navodenie nálady a prehĺbenie emocionálnych spojení. Pamätajte, že aj keď môžu zlepšiť atmosféru, skutočná intimita vždy prospieva skutočnému spojeniu a vzájomnému porozumeniu.

Účinky afrodiziakálnych esenciálnych olejov sú skvelé ako pre ženy, tak aj pre mužov. Pomocou nich môžete zvýšiť sexuálnu túžbu a éterické oleje použiť možno rôznymi spôsobmi.

Odporúčame aj: Ako mať uspokojivý sexuálny život? Máme najlepšie tipy a triky!

sex

Zdroj: Depositphotos

Esenciálne oleje - ktoré z nich sú ideálna zmyselná zmes?

Aké sú najlepšie afrodiziakálne esenciálne oleje pre romantiku? Existujú určité esenciálne oleje, ktoré roznecujú vášeň, lásku a túžbu a uvedú vás do správneho stavu mysle, aby ste mohli zažiť zmyselnú lásku a podporiť svoju vášeň a túžbu.

1. Levanduľový esenciálny olej

Levanduľový olej je jedným z najpopulárnejších esenciálnych olejov, ktorý sa používa na mnoho rôznych účelov. Má prirodzené upokojujúce vlastnosti a podporuje relaxáciu. Levanduľový olej môžete použiť aj vo svojej spálni na upokojenie a upokojenie mysle a tela.

  • Levanduľový olej má sladkú kvetinovú vôňu, ktorá vám môže ľahko zdvihnúť náladu.
  • Levanduľový olej tiež podporuje vnútorný pokoj a dodáva vám pocit bezpečia.
  • Vďaka tomu sa cítite milovaný a podporuje náklonnosť.
  • Zlepší vašu náladu a podporí ľudí tešiť sa zo vzájomnej spoločnosti.

2. Kadidlový esenciálny olej

Kadidlový olej je ďalším bežne používaným esenciálnym olejom z rôznych dôvodov. Kadidlový olej má veľmi zrelú vôňu, ktorá prináša pohodlie a teplo do vášho vzťahu. Pomáha tiež pri znižovaní nepokoja.

  • Kadidlový olej má drevitú, hlbokú a bohatú vôňu.
  • Muži aj ženy majú zvyčajne radi vôňu kadidlového oleja a môže podporovať intimitu.
  • Kadidlový olej zvyšuje puto a intimitu medzi vami a vaším partnerom.

3. Esenciálny olej Ylang Ylang

Esenciálny olej Ylang ylang je známy tým, že vzrušuje zmysly a zvyšuje vašu sebadôveru. Ylang Ylang olej sa získava z kvetov ylang-ylang, ktoré majú veľmi sladkú kvetinovú vôňu. Okvetné lístky Ylang Ylang sa zvyčajne používajú v izbách a posteliach novomanželov, pretože podporujú vzrušenie.

  • Esenciálny olej Ylang ylang znižuje neistotu a zvyšuje pocit bezpečia a istoty.
  • Môže to znížiť nervozitu a zvýšiť libido a lásku medzi vami dvoma ľuďmi.
  • Pomocou tohto esenciálneho oleja sa môžete navzájom jemne masírovať, aby ste sa rozptýlili, užili si aromaterapiu a navodili zmyselnú náladu vo vašom priestore.

4. Pačuli esenciálny olej

Esenciálny olej pačuli je jedným z najvýznamnejších olejov, ktoré možno použiť na posilnenie lásky medzi vami dvoma. Má zemitú a uzemňujúcu vôňu, ktorá môže ovplyvniť váš zážitok z milovania. Jeho vôňa vás dokáže povzbudiť a je jedným z najlepších olejov, ktoré sa dajú rozptýliť vo vašej izbe, aby ovplyvnili romantiku.

  • Pačuli olej je uzemňujúci olej, ktorý rozvíja pocit spojenia medzi vaším partnerom a tiež posilňuje puto medzi vami dvoma, čím ovplyvňuje intimitu vo vašom vzťahu.
  • Pačuli olej tiež pomáha pri vytváraní rovnováhy emócií tým, že pozdvihuje vašu náladu.

5. Jazmínový esenciálny olej

Jasmínový olej je známy esenciálny olej, pokiaľ ide o lásku a romantiku. Jasmínový olej môže zvýšiť vašu energetickú hladinu. Dáva pocit bezpečia a pozitivity medzi vami a vaším partnerom.

  • Vôňa jazmínového oleja posilňuje a dodáva energiu systému a robí vás šťastnými a radostnými, pozdvihuje vašu náladu počas milovania.
  • Pomáha tiež pri uvoľňovaní toxínov z tela.

6. Klinčekový esenciálny olej

Klinčekový esenciálny olej je hrejivý olej, ktorý zvyšuje krvný obeh v tele. Klinčekový olej má vôňu, ktorá vám poskytne uspokojivý zážitok. Zlepšuje tiež sexuálnu aktivitu a zlepšuje váš sexuálny zážitok tým, že vám pomáha relaxovať a upokojuje vás. Klinčekový olej je známy tým, že zlepšuje sexuálnu túžbu u mužov aj žien.

7. Bergamotový esenciálny olej

Bergamotový olej je citrusový olej s pikantnou a sladkou arómou, ktorú majú radi muži aj ženy. Bergamotový olej má citrusovú vôňu, ktorá je veľmi osviežujúca a dokáže vám okamžite zdvihnúť náladu. Bergamotový olej je známy tým, že šíri pozitivitu a odstraňuje negativitu - takže rozptýlenie tohto oleja vo vašej izbe pomôže ovplyvniť pozitívnu a energizujúcu atmosféru okolo vás.

  • Zostať pozitívny a nabitý energiou zvyšuje sebadôveru a zlepšuje dôveru a puto medzi partnermi.
  • Bergamotový olej má sviežu vôňu, ktorá dokáže povzbudiť váš sexuálny apetít a urobiť váš milostný proces zaujímavejším a radostnejším.

8. Ružový esenciálny olej - z ruže

Kvet ruže zvyčajne znamená lásku. Ružový olej, extrahovaný z ružových lupeňov, môže vo vás vyvolať hlboké pocity a môže pomôcť vyrovnať vaše emócie. Môže vám to dať silný, vášnivý cit k vášmu partnerovi.

  • Okvetné lístky ruží sú zvyčajne roztrúsené na posteliach novomanželov a milujú ich ženy aj muži.
  • Používanie ružového esenciálneho oleja môže zapáliť lásku a môže tiež ovplyvniť romantiku medzi vami dvoma.
  • Ružový esenciálny olej môže pomôcť uvoľniť vašu myseľ a upokojiť vašu myseľ a telo, čím zvyšuje pohodlie medzi vami dvoma.
  • Známy je aj pre zvýšenie intimity medzi partnermi.
  • Ružový olej dokáže vzrušiť partnerov zlepšením prietoku krvi v tele a pohlavných orgánoch.

9. Eukalyptový esenciálny olej

Eukalyptový olej má chladivú mentolovú vôňu, ktorá vás dokáže okamžite uvoľniť a zdvihnúť náladu. Má chladivý účinok, ktorý vám môže pomôcť upokojiť sa. Eukalyptus je jedným z najlepších esenciálnych olejov na zvýšenie vzrušenia a pozitivity vo vašom milostnom živote a pomáha vám a vášmu partnerovi rozvíjať silný zmysel pre spojenie.

Môžete si dať pár kvapiek esenciálneho oleja a masírovať, aby ste sa okamžite uvoľnili a vychutnali si chladivý účinok tohto oleja a zlepšili si náladu.

10. Šalviový olej

Tento esenciálny olej je vhodný na hormonálny stres - pomáha ho znižovať - a tým zlepšovať váš sexuálny zážitok. Šalviový olej má silnú vôňu, ktorá môže viesť k sexuálnemu vzrušeniu a pomôcť nastaviť náladu.

11. Esenciálny olej zo santalového dreva

Olej zo santalového dreva môže pomôcť zlepšiť vašu celkovú náladu. Má veľmi prirodzenú, zemitú a drevitú vôňu, ktorá vám môže pomôcť cítiť sa v spojení s partnerom. Ovplyvňuje pohodlie medzi vami dvoma a zvyšuje túžbu byť spolu.

Tip pre vás: Erotogénne zóny u mužov - poznáš všetkých 11 mužských „bodov G"?

afrodiziakum

Zdroj: Depositphotos

Sex s esenciálnymi olejmi

Esenciálne oleje majú vysokú koncentráciu, a preto je potrebné ich pred lokálnou aplikáciou zriediť. Môžete použiť olej na zriedenie s esenciálnym olejom a potom ho použiť lokálne. Tie sú napríklad kokosový olej, jojobový olej, marhuľový olej, avokádový olej a podobne. Zriedenie esenciálnych olejov nosným olejom znižuje riziko podráždenia pokožky, zápalu, začervenania alebo akéhokoľvek druhu alergickej reakcie.

Esenciálne oleje si môžete aplikovať za uši, spánky, pulzné body a podobne.

Kúpeľ

Esenciálne oleje môžete použiť aj do kúpeľa. Pred spaním si môžete do kúpeľa pridať pár kvapiek esenciálnych olejov a užívať si ich výhody. Pridajte pár kvapiek do vane a premiešajte vodu. Môžete úplne ponoriť celé telo, alebo ak chcete, môžete ponoriť iba nohy. Kúpeľ v esenciálnych olejoch vám pomôže zlepšiť náladu a navodiť atmosféru.

Difuzér

Difúzny esenciálny olej je ďalším bežným spôsobom použitia esenciálnych olejov. Pomáha pri šírení kvapiek esenciálneho oleja po celej miestnosti. Naplní vašu izbu vôňou esenciálnych olejov.

  • Toto je jeden z najlepších spôsobov, ako nastaviť náladu pomocou esenciálnych olejov.
  • Difúzovanie je najlepšou voľbou pre ľudí, ktorí si nechcú nanášať esenciálne oleje na pokožku.

Masáž

Masáž je tiež bežnou metódou používania esenciálnych olejov. Esenciálne oleje môžete použiť ako masážne oleje. Esenciálny olej môžete zriediť akýmkoľvek vyššie uvedeným olejom a masírovať si telo. Naneste niekoľko kvapiek esenciálnych olejov na ruky a pred aplikáciou na pokožku ich rozotrite medzi dlaňami.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE