TAKTO kombinujte liečivé kamene pre zdravie, lásku i peniaze

Priznajme si to, kryštál, ktorý vibruje energiou hojnosti, môže byť najzaujímavejšou investíciou, akú kedy urobíte. Napríklad kryštály, o ktorých sa hovorí, že sú prospešné pre zdravie, zahŕňajú číry kremeň, jaspis, obsidián či ametyst. Odborníci poznamenávajú, že iné, vrátane zafíru a nefritu, podporujú prosperitu, zatiaľ čo citrín podporuje kreativitu. Veria, že iné - ako mesačný kameň, ružový kremeň a rubín, podporujú lásku.

Niektorí ľudia veria, že kryštály, ako je kremeň a obsidián, môžu mať špecifické liečivé vlastnosti, ktoré prospievajú vašej mysli, telu a duši. Ak máte pocit, že by sa vaše myslenie mohlo vylepšiť, kryštály bohatstva a prosperity sú vašou tajnou zbraňou!

Metafyzické vlastnosti drahých kameňov

Existuje niekoľko rôznych typov kryštálov. Niektorí ľudia veria, že majú liečivé schopnosti pre myseľ, telo a dušu. Mnohé staroveké kultúry – vrátane tých v Egypte, Grécku a Číne – verili, že kryštály majú liečivé vlastnosti. Kryštály podporujú tok dobrej energie a pomáhajú zbaviť vaše telo a myseľ negatívnej energie pre fyzické a emocionálne výhody.

  • Určité kryštály prospievajú vášmu spánku, pomáhajú vám prejaviť vaše túžby a pridávajú do reiki ďalší liečivý prvok.
  • Je však dôležité poznamenať, že takmer žiadne vedecké dôkazy nepodporujú použitie kryštálov alebo iných foriem energetického liečenia.

Kombinácia kameňov a schopnosti liečivých kameňov

Správna kombinácia a použitie liečivých kameňov vám do života môže priniesť zlepšenie v mnohých oblastiach. Kameň s pozitívnou energiou totiž vplýva nielen na naše každodenné činnosti, ale aj na našu pracovnú oblasť, milostný život či celkové zdravie.

Minerálne kamene môžete jednoducho nosiť napríklad ako čakrový náramok či minerálne náramky, do ktorých zakomponujete silný ochranný kameň. Negatívna energia sa od vás bude držať ďalej a vy svoje drahokamy môžete mať stále pri sebe.

Neprehliadnite: 7 účinných spôsobov, ako sa sústrediť na učenie a prácu

liečivé kamene účinky

Zdroj: Depositphotos

Liečivý drahý kameň

Bohatstvo môže pre každého znamenať niečo iné a môže sa meniť v rôznych bodoch vášho života. Či už pracujete na dosiahnutí peňažného cieľa, alebo ho širšie definujete ako stav hojnosti a prosperity, toto všetko sú mocné kryštály, ktoré môžu podporiť vás a vaše ciele. Každý z týchto kryštálov pre bohatstvo funguje rôznymi spôsobmi, ale všetky budú mať podobný účinok prilákania bohatstva, prosperity a úspechu do vášho života.

Tým, že kamene riešia rôzne aspekty vášho finančného života a energetického stavu, vám pomôžu využiť váš potenciál a dosiahnuť vaše ciele.

Medzi najpopulárnejšie liečivé kamene patria napríklad:

  • aquamarín,
  • karneol,
  • ruženín + rubín,
  • achát modrý,
  • ametyst,
  • citrín,
  • tyrkys,
  • modrý turmalín,
  • lapis lazuli a podobne.

Dnes si však povieme niečo viac aj o ďalších, ktoré vám do života môžu priniesť zdravie, lásku i peniaze.

Liečivé kryštály pre zdravie

  • Číry kremeň - číry kryštál považovaný za majstra liečiteľa a veril, že podporuje celý energetický systém.
  • Jaspis - kameň, o ktorom sa hovorí, že poskytuje podporu v období stresu.
  • Obsidián - verí sa, že pomáha spracovať emócie a skúsenosti a pomáha uvoľniť sa.
  • Ametyst - používa sa na liečenie, čistenie a posilnenie vôle.

Liečivé kryštály pre bohatstvo

  • Tigrie oko - hovorí sa, že poskytuje motiváciu a znižuje strach.
  • Citrín - verí sa, že vyvoláva nadšenie, kreativitu a koncentráciu.
  • Tyrkysové kryštály - majú silu upokojiť emócie a prilákať šťastie.
  • Zafír - známy ako kameň prosperity.
  • Jadeit - ďalší známy kameň pre prosperitu a šťastie.

Liečivé kryštály pre lásku

  • Ruženín - niekedy označovaný ako kameň lásky a verí sa, že podporuje lásku a dôveru.
  • Mesačný kameň - hovorí sa, že podnecuje pocity vnútornej sily a rastu.
  • Ruženín - verí sa, že podporuje sexualitu a zmyselnosť.

Neprehliadnite: Ľudské emócie: Toto je 6 základných emócií a takto ovplyvňujú naše správanie

ametyst

Zdroj: Depositphotos

Kombinácia kryštálov pre zvládanie rôznych situácií

Dnes sme si pre vás pripravili ideálne kombinácie liečivých kameňov, ktoré vám účinne pomôžu pri rôznych životných situáciách. Zistite preto spolu s nami, čo si vybrať a ako si pomôcť v tom, čo vás práve trápi.

1. Prekonávanie smútku: záhneda + apačské slzy

Táto kombinácia vám pomôže spracovať smútok. Poradí si aj so strachom, úzkosťou či depresiou. Odbúrajú vám negatívnu energiu a ochránia vašu auru pred negatívnymi vplyvmi.

2. Získanie vnútornej rovnováhy a harmónie: krištáľ + čierny turmalín

Táto kombinácia je vhodná pre dosiahnutie dokonalej harmónie. Čierny turmalín prináša radosť a krištáľ je najuniverzálnejší polodrahokam - odstraňuje blokády, narušenie aury a vnútorný nepokoj.

3. Lepší spánok a energia proti urieknutiu: ametyst + labradorit

Táto kombinácia vám zabezpečí veľmi pokojný nočný spánok. Ametyst účinne pôsobí pri nespavosti, zatiaľ čo labradorit tíši nočné mory. Ametyst je vo všeobecnosti ochranný kameň, ktorý sa používa proti urieknutiu.

4. Pritiahnutie peňazí: citrín + čierny turmalín

Kombinácia citrínu a čierneho turmalínu vám pomôže nájsť istotu. Citrín je kameň priťahujúci peniaze a úspech. Čierny turmalín vám dodá istotu a stabilitu, taktiež blokuje aj negatívnu energiu. Táto kombinácia odstraňuje stres a strach.

5. Na lásku: ruženín + rubín

Toto je dokonalá kombinácia na vzťahové záležitosti. Ruženín podporuje lásku a pomáha nájsť šťastie vo vzťahu. Rubín nedovolí, aby ste sa v láske stratili a prišli predovšetkým o samých seba.

Aké kryštály sú dobré na získanie peňazí?

Najlepšie kryštály pre bohatstvo sú pyrit, malachit, avanturín, tigrie oko, citrín, zelený nefrit, granát, číry kremeň a iolit.

Najlepšie spolupracujú, pretože sú to všetko kryštály, ktoré pomáhajú s peniazmi rôznymi spôsobmi: prilákať ich, udržať si ich, mať šťastie, ktoré je potrebné najmä na začiatku finančného úsilia, vyrovnať sa s dlhmi a podobne.

  • Najlepšie kamene pre hojnosť bývajú zelené a zlaté, pretože sú silne naplnené energiou bohatstva, úspechu, prosperity a šťastia.
  • Majte ich doma, v kancelárii alebo ich noste jednoducho so sebou.

Ametyst

Hovorí sa, že tento fialový kameň neuveriteľne chráni, lieči a očisťuje, ale pomáha aj zbaviť myseľ negatívnych myšlienok, prinášať pokoru, úprimnosť a duchovnú múdrosť, podporuje zdravé rozhodnutia či napomáha spánku.

Avanturín

Ak máte často pocit, že šťastie nie je na vašej strane, je čas pridať Avanturín do vašej zbierky kryštálov, aby ste uspeli. Rovnako ako mnoho iných kryštálov, zelená farba kryštálu Avanturínu predstavuje bohatstvo a hojnosť. Spojenie s týmto kameňom vám umožní využiť energiu prosperity, ktorá vám pomôže pritiahnuť viac bohatstva a finančnej hojnosti do vášho života.

Avanturín je jedným z najlepších kryštálov, pretože sa považuje za obzvlášť šťastný. Je to tiež kameň príležitostí, ktorý vám otvára dvere k novým možnostiam byť úspešným, najmä vo finančnej oblasti. Práca s týmto kameňom vám tiež umožňuje vytvoriť si vlastné šťastie a pripomína vám, aby ste zostali otvorení novým príležitostiam mať.

Malachit

Rovnaké vlastnosti, vďaka ktorým sú liečivé vlastnosti malachitu takým silným nástrojom na transformáciu vášho milostného života, z neho robia aj silný kryštál na transformáciu vašich financií. Či už pracujete na dosiahnutí finančnej slobody alebo špecifického finančného cieľa, ako je kúpa domu alebo zvýšenie platu, malachitová energia vás môže podporiť rôznymi spôsobmi.

Radostná energia avanturínu a malachitu z nich robí mocné kryštály pre šťastie a peniaze, ktoré môžete pridať do svojej zbierky kryštálových

Granát

Je vaša energia uviaznutá alebo stagnuje a blokuje tok energie? Červený granát dostáva energiu do pohybu a prúdenia, čím rozpúšťa všetky blokády, ktoré existujú vo vašom tele. Čoskoro uvidíte rozdiel vo svojom osobnom energetickom poli.

  • Prináša istú uzemnenosť, ktorá oživuje vašu vášeň a vaše srdce novou objavenou energiou; taký, pri ktorom sa v prítomnom okamihu cítite viac prepojený sami so sebou.
  • Vyžarovanie touto energiou môže otvoriť nové dvere tým, ktorí sa ju rozhodnú privítať.
  • Ak ste pripravení zbaviť sa stagnujúceho energetického mraku visiaceho nad vami a posunúť svoje myslenie smerom k takému, ktorý vidí prosperitu na obzore, potom použite význam granátu na vytvorenie energie úspechu.

Tip pre vás: Tieto 4 znamenia sú najlepšími priateľmi! Zistite, či ste medzi nimi!

drahokamy

Zdroj: Depositphotos

Pyrit

Pyrit vyzerá ako zlato a žiari bohatou, luxusnou energiou. Už len pohľad na tento kameň vás naplní energiou hojnosti. Toto je jeden z najpopulárnejších kryštálov, pretože je známe, že napravuje finančné ťažkosti a priťahuje bohatstvo.

  • Podporuje vašu finančnú cestu tým, že vás napĺňa sebadôverou a silnejším pocitom vlastnej hodnoty, takže sa môžete stať magnetom pre bohatstvo.
  • Prostredníctvom týchto vlastností pyrit podporuje bohatstvo.

Tigrie oko

Ak potrebujete zmeniť perspektívu, vyberte si Tigrie oko. Tento multidimenzionálny kameň vám pripomína, že nie je len jeden spôsob, ako riešiť veci okolo seba. Keď sa na situáciu pozeráte z jedného uhla pohľadu príliš dlho, môžete získať tunelové videnie.

  • Spojte sa s energiou Tigrieho oka, aby ste videli situáciu novým párom očí.
  • Pripomína vám, že existuje viacero spôsobov a ciest, ako nájsť finančný úspech.
  • Tento kameň bohatstva vám dá silu vôle a odhodlanie, ktoré potrebujete, aby ste dosiahli úspech.
  • Pomôže vám prekonať vaše obavy a prekonať akékoľvek zaváhania, ktoré môžete mať, a namiesto toho vás povedie k odvážnym krokom pri dosahovaní svojich cieľov.

Citrín

Keď chcete do svojho života priniesť viac bohatstva a hojnosti, zmeňte svoje myslenie a podporte ho práve citrínom. Pomôže vám to otvoriť sa a prijať pozitívnejšie myslenie. Citrín je jedným z najlepších kryštálov pre hojnosť, pretože zvyšuje vaše vibrácie.

  • Keď pracujete na vyššej frekvencii, môžete dosiahnuť svoje zámery rýchlejšie.
  • Energia svetla, ktorá vyžaruje z tohto kameňa, tiež podporuje vaše zámery podobným spôsobom.
1 komentár
Antónia Vattaiová

Antónia Vattaiová

21.12.2023 13:19

Verím v silu kameňov a mám ich doma viacero, ale nikdy som ich nenosila pri sebe. Musím to napraviť a dať si tie správne do kabelky. :-)

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE