Ako si vyčistiť karmu a získať vnútorný pokoj? Zistite to spolu s nami!

Cítite sa niekedy v živote otupený? Bez ohľadu na to, čo robíte, sa nedokážete pohnúť vpred? Cítite sa oddelení od svojej intuície, svojho vnútorného vedenia - že nemôžete dôverovať svojim inštinktom alebo zažívate opakujúce sa vzorce? Je pre vás ťažké prejaviť svoje túžby? Alebo bojujete so zdravotnými problémami, ktoré nemajú jasné lekárske vysvetlenie?

Potom máte možno dočinenia s karmickým blokom. V tomto článku sa ponoríme do toho, čo sú karmické bloky, ako ovplyvňujú náš život a ako ich môžete prekonať.

Karmické bloky

Karmické bloky sú energetické vzorce vytvorené minulými činmi a skúsenosťami, ktoré vám bránia dosiahnuť vaše ciele a žiť život, po ktorom túžite. Môžu sa prejaviť fyzickými, emocionálnymi alebo mentálnymi príznakmi, vytvárajúc narušený cyklus, ktorý vám bráni v pohybe vpred. Karmické bloky sa môžu vyskytnúť v akejkoľvek životnej situácii, minulom alebo súčasnom živote, kde došlo k veľkému a veľmi nesúladnému činu alebo myšlienke.

Môžu byť tiež odovzdané od vašich predkov ako karmické odtlačky, ktoré sa prenášajú cez vašu zdedenú DNA. To znamená, že môžete vyčistiť karmické bloky a transformovať svoj život presunutím svojej energie. A to sa deje vedomou prácou na akýchkoľvek problémoch, ktoré zažívate.

Karmické spôsoby života - ako pochopiť karmické bloky a vyčistiť karmu?

Karmické bloky sú energetické vzorce, ktoré sa dejú minulými činmi a skúsenosťami.

Energetický vzorec, ktorý sa k vám „lepí“ na úrovni duše a môže vám brániť v dosiahnutí vašich cieľov a v živote, po akom túžite.

  • Tieto bloky sa môžu prejaviť v tomto živote, ale môžu sa preniesť aj z minulých životov.
  • Môžu sa prejaviť ako fyzické, emocionálne alebo mentálne symptómy, ktoré vytvárajú zlý cyklus, ktorý vám bráni v napredovaní.
  • Zvyčajne (ale nie výlučne) vás udržia uviaznutých v špeciálnej oblasti vášho života a blokujú vás vo vašom potenciáli.

Čas vyčistiť karmu - čo prinášajú karmické bloky?

Karmické bloky sa môžu vyskytnúť v akejkoľvek životnej situácii, kde došlo k zlému činu alebo (alebo opakovanej myšlienke v rovnakom rozsahu) – a nie sú vyriešené. Zjednodušene povedané, držia nás uviaznutých v zlom vzorci správania alebo myslenia.

Keď máme na niečo v tomto živote spomienku, je ľahšie začať s rozpletaním energetických blokov, ako keď pochádzajú z minulých životov. Bloky minulého života nás v tomto živote často zanechajú v rozpakoch, pretože jednoducho nechápeme, prečo sa niečo deje opakovane.

Neprehliadnite: Ako zvládať stres? Poradíme vám 7 účinných tipov!

ako si vyčistiť karmu

Zdroj: Depositphotos

Prečo je dôležité vedieť vyčistiť karmu?

Ak ste mali v minulom živote plný traumatický zážitok, mohlo by to vytvoriť karmický blok, a keďže nie je vyriešený, stále sa prejavuje vo vašom súčasnom živote. Môže to byť v podobe úzkosti, depresie alebo iných nevyvážených zdravotných problémov. A napriek vášmu úsiliu nemusíte mať pocit, že sa posúvate vpred.

Podobne, ak ste vo svojich vzťahoch zažili tvrdé a opakované zrady, mohlo by to vytvoriť karmický blok, ktorý vám sťažuje dôverovať druhým. V tomto alebo budúcom živote.

Karmické bloky sa môžu prejavovať rôznymi spôsobmi, vrátane:

  • Frustrujúce emocionálne vzorce, ktoré nás držia v zlých pocitoch.
  • Mentálne vzorce, ktoré vytvárajú obmedzujúce presvedčenie.
  • Fyzické vzorce, ktoré vytvárajú bolesť alebo chorobu v tele

Negatívne otlačky karmy - očistenie rodiny

Ďalším dôvodom, prečo môžeme zažívať karmické bloky, je, ak ich zdedíme od našich predkov. Ako karmické odtlačky sa prenášajú do našej DNA. Vďaka tomu sú mimoriadne frustrujúce a môže byť ťažké sa ich zbaviť, pretože sme ich v podstate nevytvorili ako také.

Sme tiež „odolní voči budúcnosti“ a pripravujeme sa na všetky životy, ktoré prídu po tomto. Ak trpíte duševnou chorobou alebo ste prekonali extrémnu traumu, je dôležité, aby ste tiež vyhľadali radu a pomoc profesionálneho psychoterapeuta alebo podobne. Karmické očisty môžu odstrániť základné príčiny, ale aj tak by ste sa mali poradiť s odborníkom na zdravie.

Odporúčame aj: Ako mať uspokojivý sexuálny život? Máme najlepšie tipy a triky!

ako vyčistiť karmu

Zdroj: Depositphotos

Typické znaky karmických blokov

Zlá karma môže mať vážny dopad na váš život. Môže sa prejaviť prostredníctvom rôznych symptómov a zabrániť vám dosiahnuť vaše ciele, vytvoriť zdravé vzťahy a žiť plnohodnotný život. Väčšina z nás si nesie nielen svoje bloky z tohto života, ale aj veľké množstvo zlej karmy z minulého života.

A ako nevyriešené problémy preniknú a odohrajú sa v tomto živote. To zahŕňa opakovanie vzorov, snahu prejaviť svoje ciele, pocit zaseknutia a osamelosti alebo nedostatok jasnosti alebo smerovania.

Tu je niekoľko myšlienok na zamyslenie:

  • Cítite sa zaseknutí a nemôžete sa v živote posunúť vpred – možno v konkrétnej oblasti vášho života?
  • Cítite opakovanie mizerných vzorcov vo vzťahoch, kariére alebo osobnom živote?
  • Bojujete so zdravotnými problémami, ktoré nemajú jasné lekárske vysvetlenie?
  • Zažívate ťažkosti s peniazmi alebo s prejavovaním hojnosti?
  • Máte pocit, že bezdôvodne nesiete bremeno alebo pocit viny?
  • Cítite sa oddelení od svojej intuície alebo vnútorného vedenia alebo nemôžete dôverovať svojim inštinktom?
  • Cítite sa nenaplnení alebo skleslí napriek materiálnemu úspechu?

Ak máte niektorý z týchto príznakov, je celkom možné, že máte čo do činenia s karmickým blokom.

Tip pre vás: Osobnosť človeka podľa znamenia zverokruhu: Platí to na každého!

čistenie karmy

Zdroj: Depositphotos

Vyčistenie karmy a efektívne spôsoby - ako vyčistiť karmické bloky?

Spôsob, ako sa oslobodiť, zbaviť sa frustrácie a prekonať karmický blok, vyzerá takto:

1. Identifikácia bloku

Prvým krokom k prekonaniu karmického bloku je jeho identifikácia. Nájdite si čas na premýšľanie o svojom živote a všimnite si akékoľvek opakujúce sa vzorce alebo symptómy, ktoré môžu súvisieť s karmickým blokom. Nebojte sa preskúmať seba a svoje pocity – dôrazne sa odporúča aj písanie do denníka.

2. Pochopenie karmického bloku

Keď ste identifikovali blok, pokúste sa ho pochopiť. Premýšľajte o svojich minulých skúsenostiach a premýšľajte o tom, čo mohlo vytvoriť tento vzorec. Skúste k tomu pristupovať so súcitom a bez posudzovania. Áno, táto časť je očividne ľahšie dostupná, keď príde na problém súčasného života alebo niečo, čo si naša myseľ pamätá.

ALE - tieto problémy súčasného života sú často len „prejavom“ tohto bloku minulého života. A preto všetko, čo teraz zažívame, je tieňom minulých čias. Ak si na tento prístup spomeniete, keď budete premýšľať, môžete sa otvoriť takým pocitom a vnemom, ktoré sa nemusia týkať ničoho, s čím by ste to mohli v tomto živote spojiť.

Ale nech to aj tak vyjde na povrch. Toto je súčasť kľúča – aj keď tomu úplne nerozumiete. Niekedy vedomosti, ktoré tu získate o probléme súčasného života, stačia na to, aby ste ho rozlúštili a odhalili. Ak nie (alebo ak sa ich chcete zbaviť, ako väčšina z nás), potom očista na úrovni duše môže veci urýchliť.

3. A potom sa konečne osloboďte vyčistením karmického bloku

Existuje mnoho spôsobov, ako vyčistiť karmické bloky.

Spôsoby zahŕňajú napríklad:

  • zosúladenie duše,
  • energetické liečenie,
  • odpustenie,
  • meditácia a vnútorná rovnováha,
  • pozitívna energia a jej šírenie,
  • pozitívne zmeny,
  • dobré skutky a lepší život,
  • vedomé konanie,
  • láskavosť a súcit,
  • sila modlitby,
  • čistá rozhodnosť.

Nikdy nepodceňujte silu rozhodnutia a pripravenosti.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE