Filmové SEX scény, ktoré páry nažhavia! Tieto filmy musíte vidieť!

Filmové SEX scény, ktoré páry nažhavia! Tieto filmy musíte vidieť!
  • 27.12.2022
  • Lenka Biba Slovak

Veríte tomu, že najlepšie filmové sexuálne scény všetkých čias vás môžu inšpirovať v spálni a okoreniť váš intímny život? My áno! Nechajte sa naladiť naším súhrnom najlepších filmových sexuálnych scén a postavami, na ktoré sa vždy radi pozeráme.

Ide o zmes romantiky a erotiky, pričom tieto postavy majú v sebe niečo, kvôli čomu si nasledujúce filmy vždy radi pozrieme znova a znova. Dokážu zaujať nielen našu predstavivosť a sexuálnu fantáziu, ale na ich vášnivých stretnutiach vo filmoch je niečo, čo vo vás vyvolá túžbu vyskúšať niečo z toho aj vo svojej spálni.

Možno je to romantika na obrazovke posunutá na ďalšiu úroveň, ktorá vás jednoducho dostane do nálady, alebo vás možno odvážny dej inšpiruje k tvorivosti a okoreneniu sexuálneho života s vašim partnerom.

Sólo alebo sex vo dvojici?

Ak ste našli dobrý únik od reality práve pri fantazírovaní o vašich obľúbených sexi filmových hrdinoch, potom je čas inšpirovať sa a postaviť sa do centra pozornosti.

To by mohlo zahŕňať aj učenie sa, ako mať lepší sex tým, že budete dobrodružní a vyskúšate si najlepšie sexuálne polohy s partnerom, alebo si doprajete sólo s jedným z najlepších vibrátorov. Je to všetko o objavení toho, čo je pre vás najlepšie.

Odporúčame: Vibrátor a jeho benefity: Spoznajte s nami týchto TOP 9!

The Notebook - Zápisník jednej lásky

Tento romantický sexi film z roku 2004 s Rachel McAdams a Ryanom Gosslingom je doslova nabitý erotikou! Chudobný chlap Noah sa zamiluje do bohatého dievčaťa Allie a na mieste zvanom Seabrook Island sa to nakoniec jednoducho stane.

Po rozdelení vojnou sa pár konečne stretáva v dome, v ktorom sa pred rokmi nedokázali milovať, a tak konečne dovŕšia svoj vzťah. Chémia medzi hlavnými hercami je veľkolepá, čoho dôkazom je aj sex v daždi.

Sex v sprche by mohol poskytnúť podobný zážitok – psík v stoji je poloha, ktorá funguje aj v malom priestore. A pokiaľ sa rozhodnete ísť sólo, majte svoje obľúbené sexuálne hračky poruke.

Dirty Dancing - Hriešny tanec

Nesmrteľný Johny (Patrick Swayze) a rozkošná Baby (Jennifer Gray) sa vo filme z roku 1987 vrátia v čase do roku 1963. Baby už niesla melón, balansovala na mokrom polene a strávila niekoľko sekvencií nácvikom otáčania sa spolu s jej tanečným partnerom – Johnnym, až nakoniec spolu strávili noc.

S bohatým dievčaťom Baby, ktoré plánuje kariéru v Mierových zboroch, a Johnnym, žijúcim každý deň ako tlejúci tanečný sprievod, je táto milostná scéna predovšetkým o živote v okamihu, pretože už zajtra môže byť všetko inak. Po spoločnom tanci s Johnnyho obľúbeným vinylom hrajúcim v pozadí sa Baby stáva ženou a zvyšok, ako sa hovorí, je už iba filmová história.

Ako sa doma odreagovať podobným spôsobom? Aj keď váš partner nemá na tanečnom parkete rovnaké pohyby ako Swayzeho boky, správna hudba vám môže pomôcť pripraviť scénu, aby sa sex v spálni zmenil od bežného k fantastickému!  A pokiaľ by ste išli sólo, uvoľnite svoje vnútorné dieťa a uprednostnite svoj vlastný orgazmus.

Pretty Woman

Tento novodobý príbeh Popolušky z roku 1990 sleduje pracujúce „ľahké" dievča Vivien (Julia Roberts), ktoré si najal korporátny guru Edward (Richard Gere), aby týždeň na jeho obchodných akciách predstierala, že je jeho priateľka. Dobrá správa pre fanúšikov romantiky a erotiky? Nie je tu jedna, ale rovno dve najlepšie filmové sexuálne scény, ktoré tu skutočne vynikajú.

Prvou je, keď Vivien nájde Edwarda, ako hrá na klavíri raz neskoro v noci v prázdnej tanečnej sále. Ďalšou je, keď Vivien poruší svoje pravidlo „nebozkávať sa“ a zobudí Edwarda v posteli. Scéna končí vyhlásením Vivien, že ho miluje. A hoci zložitosť spoločenského postavenia, ktorá je pretkaná celým filmom dáva divákovi najavo, že ich budúcnosť nemusí byť taká jasná, v tej chvíli na ničom inom nezáleží.

Množstvo ľudí by si rado vyskúšalo sexuálnu klavírnu scénu aj na vlastnej koži. Jedným z dôvodov, prečo je táto scéna taká sexi je to, že pár mohol kedykoľvek pristihnúť člen personálu. Ak nemáte doma klavír, skúste ho nahradiť kuchynskou linkou.

Je to jedna z najlepších sexuálnych polôh na stimuláciu bodu G. Navyše nikdy nepodceňujte, ako veľmi vám nový outfit dokáže v okamihu zvýšiť sebavedomie a sexepíl. Takže, choďte nakupovať!

Neprehliadnite: Sex je okrem potešenia aj veľmi zdravý. Neveríte? Presvedčte sa!

Titanic

Ďalší príbeh o milencoch rozdelených podľa tried, ale tentoraz s potápajúcim sa výletným parníkom a obrovským ľadovcom.

Napriek studenému moru sú veci na palube Titanicu z minúty na minútu vzrušujúcejšie, pretože chudobný umelec Jack (Leonardo DiCaprio) vytiahne blok a ceruzku a kreslí Rose (Kate Winslet) z vyššej triedy ako jednu zo svojich francúzskych dievčat. Len so vzácnym diamantovým náhrdelníkom, ktorý zakrýva jej skromnosť.

Napätie medzi dvojicou vyvrcholí erotickým šantením v aute v nákladnom priestore. Titanic z roku 1997 je v ich podaní nesmrteľnou klasikou.

Napriek tragickému koncu Titanicu prieskumy zistili, že až 83 % ľudí túto erotickú scénu uvádza ako jednu z najlepších filmových sexuálnych scén, pričom 79 % ľudí by ju chcelo zažiť na vlastnej koži. Zatiaľ čo pre niekoho môže byť sex v aute nepohodlný, inému je nedostatok miesta vyslovene príjemný. Do ktorej skupiny patríte vy?

Fifty Shades of Grey - 50 odtieňov sivej

Okolo tohto sexi filmu z roku 2015 bol veľký rozruch ešte predtým, ako sa film dostal do kín, a to kvôli mimoriadne úspešnej sérii kníh, ktorú napísala E. L. Jamesová. Dej romantickej drámy zobrazuje absolventku vysokej školy Anastasiu (Dakota Johnson), ktorá sa pustí do sadomasochistického vzťahu s mladým obchodníkom Christianom (Jamie Dornan).

Ten jej ukáže „herňu“, a to, čo nasleduje, sú sexuálne scény plné otroctva, disciplíny, sadizmu a masochizmu. Ako film zdôrazňuje, otázka súhlasu je dôležitá.

Keď sa však aj doma obaja partneri dohodnú na „bezpečných slovách“ a hraniciach, môžete aj vy experimentovať a zabaviť sa pri objavovaní erotogénnych zón toho druhého. Zatiaľ čo otroctvo pre začiatočníkov môže zahŕňať používanie každodenných predmetov v domácnosti, ako sú napríklad kravaty, môžete veci ešte okoreniť investovaním do pút a výstredných sexuálnych hračiek.

Základný inštinkt

Tento erotický triler sa točí okolo policajného detektíva Nicka (Michael Douglas), ktorý vyšetruje brutálnu vraždu rockovej hviezdy, ktorú divák vidí ubodanú na smrť záhadnou ženou priviazanou k posteli bielou hodvábnou šatkou v pomerne násilnej úvodnej sexuálnej scéne. Hlavnou podozrivou je priateľka zosnulého hudobníka Catherine (Sharon Stone), autorka kriminálnych románov.

Keď sa Nick snaží pochopiť či je skutočne vinná, rýchlo sa do nej zamiluje – čiastočne k tomu prispela jej neslávne známa scéna s prekrížením nôh.

Striptíz

Podľa nás Demi Moore nikdy nebola viac sexi ako práve vo filme Striptíz! Takže milé dámy, odhoďte svoje zábrany a nechajte sa inšpirovať zmyselným tancom, po ktorom nepochybne túži každý muž.

Odporúčame aj: Ako byť sexi? Podľa mužov na to treba ísť takto!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní