Raňajky podľa Jennifer Aniston: Tajomstvo jej dokonalej figúry!

Raňajky podľa Jennifer Aniston: Tajomstvo jej dokonalej figúry!
  • 25.08.2022
  • Lenka Biba Slovak

Jennifer Aniston čoskoro oslávi svoje 53. narodeniny, no pri pohľade na jej dokonalú figúru je tomu ťažké uveriť. Obľúbená herečka, ktorej celosvetovú slávu a popularitu priniesla postava Rachel v nesmrteľnom seriáli Priatelia, je zástankyňou a propagátorkou zdravého životného štýlu.

Ex-manželka Brada Pitta na sebe neustále pracuje. Jennifer je veľkou fanúšičkou chôdze po schodoch, boxu, behu, jogy, ale aj posilňovania. Verí, že obmieňať tréningy je základ, ako si udržať štíhle a pevné telo.

V rozhovore pre Women's Health prezradila, že cvičí až 5x do týždňa, každý deň vstáva o deviatej a na jej jedálnom lístku dominujú predovšetkým ovocie a zelenina. Niekedy taktiež vynechá raňajky a bez „tuhej stravy" vydrží aj 16 hodín. 

Jennifer Aniston je miláčik Hollywoodu

Jennifer Aniston je krásna, úspešná a pre jej obdivovateľov doslova dokonalá! Aj napriek tomu je ale stále single. Po Bradovi Pittovi sa v roku 2012 vydala za amerického herca Justina Therouxa, avšak po piatich rokoch išla dvojica od seba. „Dobrou správou bolo, že to bolo najpríjemnejšie odlúčenie, pretože to nebolo ničivé," povedal v minulosti Justin a dodal, že sú s Jennifer aj naďalej veľmi dobrí priatelia. 

Miláčik Hollywoodu Jennifer Aniston bola iba prednedávnom nominovaná na cenu SAG za najlepší herecký výkon za účinkovanie v seriáli The Morning Show. Najnovšie uviedla na trh aj svoj prvý vlasový produkt s názvom LolaVie, ktorý si aj sama odprezentovala na svojom Instagrame.

Nič však nie je zadarmo! Nezdravé jedlá by ste v jej jedálničku hľadali úplne márne. Jennifer je bezpochyby sebavedomá žena, ktorá na červenom koberci vyzerá vždy dokonale. Ako však vyzerá v pohodlí domova, bez nablýskanej róby a čo si dopraje každé ráno na raňajky?

Odporúčame: Rebel Wilson si na dovolenke dopriala: My jej tlieskame!

jennifer aniston vek

Zdroj: instagram.com/jenniferaniston

Tri druhy raňajok podľa Jennifer Aniston

Jennifer začína každé ráno dávkou vitamínu C. V obľube má pohár vlažnej vody s citrónovou šťavou. Ako dobre vieme, táto kombinácia telo dokonale pripraví na spaľovanie kalórií a správne fungovanie metabolizmu.

Ak má Jennifer Aniston počas pracovného týždňa ráno naponáhlo, raňajkuje čokoládový shake. Počas víkendov si na raňajky dopraje predovšetkým avokádo a vajíčka alebo amarantové cereálie s banánom a bielkami.

A ako si tieto raňajky Jennifer pripravuje?

Neprehliadnite: Dievčatá z Dubaja alebo ako si známe influencerky privyrábajú na živobytie?

fitness raňajky

Zdroj: instagram.com/jenniferaniston

Čokoládový shake podľa Jennifer Aniston

K príprave budete potrebovať:

  • hrnček mandľovo-čokoládového mlieka,
  • banán,
  • lesné ovocie,
  • špenát,
  • škoricu,
  • matcha prášok,
  • lyžicu mandľového masla,
  • pár kvapiek stévie,
  • škoricu, trochu kakaa, ľad, kolagén,
  • zelenú zmes antioxidantov.

Odporúčame aj: Slová, ktoré potešia každé dieťa: Brad Pitt vyjadril hrdosť na adoptívnu dcéru Zaharu

jennifer aniston filmy

Zdroj: instagram.com/jenniferaniston

Avokádo s vajíčkami podľa Jennifer Aniston

Avokádo s vajíčkami à la Jennifer Aniston si pripravíte ako avokádový toast s dvoma celými vajíčkami a pridanými bielkami pre extra dávku proteínu. Dobrú chuť!

Ovsené vločky alebo cereálie s amarantom podľa Jennifer Aniston

Kašu z ovsených vločiek, prípadne cereálie, si ochuťte banánom a extra vaječnými bielkami, ktoré primiešate nakoniec do teplej kaše. Práve bielka doplnia raňajky o proteíny, čím im dodajú vláčnu a zároveň vynikajúcu nadýchanú formu.

Zaujme vás: Izbové rastliny vhodné aj pre úplných začiatočníkov. Máme zoznam!

jennifer aniston herečka

Zdroj: instagram.com/jenniferaniston

Jennifer Aniston na sebe pracuje

Jennifer Aniston rozhodne nepatrí k ženám, ktoré veria na zázraky! O svoje telo a pokožku sa poctivo stará nielen pravidelným cvičením, ale práve aj zdravou stravou, na ktorú nedá dopustiť. A výsledok? Herečka žiari sviežosťou, pričom znaky starnutia by ste na nej hľadali len márne.

Napriek tomu, že vo februári oslávila už 52 rokov, vyzerá mlado a jej štíhlu postavu by jej pokojne mohli závidieť aj oveľa mladšie ročníky.

jennifer aniston instagram

Zdroj: instagram.com/jenniferaniston

Zdroj foto: úvodná foto - instagram.com/jenniferaniston


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní