Rebel Wilson si na dovolenke dopriala: My jej tlieskame!

Rebel Wilson si na dovolenke dopriala: My jej tlieskame!
  • 04.08.2022
  • Lenka Biba Slovak

Austrálska herečka Rebel Wilson sa preslávila predovšetkým svojimi filmovými komediálnymi postavami, kde hrala vždy ako bacuľka s kilogramami navyše. Po rokoch sa jej ale podarilo schudnúť úctyhodných 35 kilogramov, a zaslúžene si tak teraz oveľa viac užíva veľkú pozornosť médií po celom svete.

Fanúšikovia Rebel Wilson celý čas sledovali jej úspešné chudnutie. Pre radikálnu zmenu sa rozhodla z jednoduchého dôvodu – túži sa stať mamou. Vo veku 42 rokov tak pociťuje silnú rodičovskú túžbu, pod vplyvom ktorej sa rozhodla zmeniť svoju životosprávu a zbaviť sa nadbytočných kilogramov.

„Chcela by som mať rodinu. Momentálne do toho idem sama kvôli biologickým hodinám,“ povedala Rebel Wilson pre magazínu People.

Motivácia Rebel Wilson schudnúť

Na odporúčanie lekárov sa Rebel Wilson rozhodla pre radikálnu zmenu. Herečka sa však priznala, že v prvom momente si o lekároch myslela, že sú so svojimi odporúčaniami nesmierne krutí a neslušní. Nakoniec im však dala za pravdu a uvedomila si, že zmenou svojho tela bude zdravšia a pripravená mať dieťa.

„Pozrel sa na mňa zhora-zdola a povedal, že by bolo oveľa lepšie, keby som bola zdravšia. Mal pritom pravdu. Nosila som so sebou ťažkú nadváhu,“ hovorí herečka o návšteve kliniky a odporúčaní lekára ohľadom svojej váhy.

Odporúčame: Hlad a emócie sú vedecky prepojené: Zažeňte ho a potlačíte aj hnev

rebel wilson schudla

Zdroj: instagram.com/rebelwilson

Rebel Wilson motivuje ženy po celom svete

Svoj prerod prostredníctvom chudnutia Rebel Wilson ukazovala na Instagrame fanúšikom a svojim sledovateľom po celom svete. Svojimi výsledkami ich doslova dostávala do vytrženia! Rebel Wilson sa totižto menila pred očami.

Dnes je zo všetkých strán obdivovaná a cíti, že dostáva toľko pozornosti, ako nikdy predtým. „Bola som aj na druhej strane mince. Existuje spoločenská zaujatosť voči tomu, čo spoločnosť považuje za dobre vyzerajúce. Nie je to správne. Je to nespravodlivé a je mi smutno z toho, že niekto nemiluje svoje telo. Chceme oslavovať všetky typy tela, ale ja chcem aj povzbudiť ľudí k tomu, aby boli zdraví,“ povedala austrálska herečka.

Neprehliadnite: 51-ročná sexi babička. Čo je tajomstvom jej mladosti?

ako schudnúť po dovolenke

Zdroj: instagram.com/rebelwilson

Na dovolenke si ale Rebel Wilson dopriala!

Na sociálnych sieťach Rebel Wilson priznala, že aj napriek tomu, že v poslednom období zhodila desiatky kilogramov, počas tohtoročnej letnej dovolenky pribrala zopár kíl naspäť. Ale ťažkú hlavu si z toho v žiadnom prípade nerobí!

Prostredníctvom svojho profilu na sociálnych sieťach svetu poslala jedinečnú správu o dôležitosti sebalásky.

„Som v úžasnom all-inclusive rezorte a stratila som všetku sebakontrolu. Ale viete čo? Zajtra zase môžem vstať a ísť do posilňovne, jesť zdravo a mať sa rovnako rada,“ priznala austrálska herečka. Zároveň jedným dychom dodáva, že už nechce byť viac na seba tvrdá a chce si užívať všetky radosti života plnými dúškami.

Odporúčame aj: Siahnite denne po malinách či černiciach, vaše telo sa vám poďakuje

Rebel Wilson pribrala

Zdroj: instagram.com/rebelwilson

Posolstvo Rebel Wilson všetkým ženám na svete

„Viem, aké je to cítiť sa previnilo a nie je to dobré, keď jeme príliš veľa. Ale viete rovnako ako ja, že ste viac než len vaša váha. Vaša váha vás nedefinuje,“ povzbudila Rebel Wilson všetkých svojich  fanúšikov a dodáva: „Snažte sa byť zdraví a nebuďte na seba takí nároční. Buďte tou najlepšou verziou seba.“

My jej za posolstvo všetkým ženám ďakujeme a tlieskame! Pretože byť zdravý a cítiť sa dobre vo svojom tele je jedna z najdôležitejších vecí na svete.

Zaujme vás: Čo je pre ženu vo vzťahu dôležitejšie – zdvorilosť či humor?

Zdroj foto: úvodná foto - instagram.com/rebelwilson


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní