51-ročná sexi babička. Čo je tajomstvom jej mladosti?

51-ročná sexi babička. Čo je tajomstvom jej mladosti?
  • 19.07.2022
  • Zuzana Andrášová

Gina Stewart je 51-ročná štvornásobná matka. Je tiež považovaná za najpríťažlivejšiu babičku na svete. Austrálska modelka nemá ani vo svojom aktuálnom veku núdzu o pracovné ponuky. Do povedomia mnohých ľudí sa dostala v roku 2018, keď sa prihlásila do súťaže Maxim's finest Australian a dostala sa do finále.

Svojim fanúšikom prezradila, čo je tajomstvom jej mladého výzoru.

Pozri aj: 9 jednoduchých návykov, vďaka ktorým budete emocionálne silnejší

fotomodelka

Zdroj: instagram.com/worldshottestgrandma

Čaj ako zbraň proti starnutiu

Aj keď si mnohí myslia, že podstúpila na tvári viaceré plastické operácie, ona to popiera.

Jednoduchým tajomstvom jej mladého vzhľadu je každodenné pitie zeleného čaju. Stewart práve pitie čaju považuje za najlepší tip ako bojovať proti starnutiu. „Je to jeden z mojích obľúbených a jeden z najlacnejších spôsobov, ako zostať zdravá. Šálka zeleného čaju každý deň, perfektný teplý alebo studený," vysvetlila.

Za ďalší prínos zeleného čaju modelka považuje vysoký obsah antioxidantov. 

Dostala sa pod nôž?

Austrálska modelka si tiež chváli používaním šípkového a prírodného kokosového oleja. Zvlhčuje si nimi pokožku a udržiava svoje vlasy lesklé.

Priznala tiež, že na omladenie svojho tela využíva terapiu mrazom – kryoterapiu. Jedna terapia trvá tri minúty, počas ktorých je človek v mraze s teplotou -110 °C. „Je tu doslova chladnejšie ako na severnom póle. Je to úžasné pre kožný kolagén a zdravie,“ vysvetlila modelka a dodala, že každé sedenie spáli 800 kalórii.

Mnohí ľudia ju však upodozrievajú, že podstúpila rôzne skrášľovacie procedúry. Ona to odmieta so slovami, že je dôležité nájsť postupy proti starnutiu bez toho, aby ste sa dostali pod nôž. Jediná operácia, ktorú mala podstúpiť je zväčšenie pŕs do veľkosti E.

Odporúčame: Kúpanie v prírodných vodách: Aké zdravotné riziká prináša?

sexi babička

Zdroj: instagram.com/worldshottestgrandma

Kvetinky na spodnej bielizni?

"Byť babičkou neznamená, že musíš nosiť kvetinovú spodnú bielizeň pre babičku, zatiaľ nezavesím svoju sexi spodnú bielizeň,“ prezradila viac o svojom "babičkovaní".

Odhalila aj svoje ďalšie tajomstvo - kvôli výzoru sa vyhýba káve a alkoholu.

A čo jedáva? Na raňajky si zvyčajne dá vajíčka na naštartovanie. Na obed si dopraje ražnú sušienku, tvaroh a avokádo. Na večeru jedáva buď kuracie mäso, rybu alebo morčacie mleté ​​mäso so šalátom alebo fazuľou, brokolicou a sladkým zemiakom.

Zdroj foto - úvodná koláž: instagram.com/worldshottestgrandma

Pozri aj: Päť zlozvykov, ktorými si škodíš. Praktizuješ ich aj ty?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní