Automatické kávovary pre kávových gurmánov, objavte najnovšie trendy v oblasti kávy

Automatické kávovary pre kávových gurmánov, objavte najnovšie trendy v oblasti kávy

Nechajte kávovary, aby vám zlepšili deň. Existuje niekoľko spôsobov, ako si pripraviť kávu, pozrite sa na moderné variácie a najnovšie trendy v príprave kávy.

Dnešná doba prináša množstvo benefitov a nových možností. Okrem technologického vývoja a uľahčovania domácich prác pomocou inteligentných spotrebičov, tieto inovácie ovplyvnili aj gastronomickú scénu. Moderné rýchlovarné kanvice či hriankovače sú dnes bežnou súčasťou domácností. Okrem toho sa stali populárnym domácim spotrebičom aj kávovary, ktoré vám pripravia tú najchutnejšiu šálku kávy aj v pohodlí domova.

Ak ste vášnivým kávovým gurmánom, potom určite poznáte značku De'Longhi. Táto talianska spoločnosť je známa svojimi kávovarmi a príslušenstvom, ktoré umožňujú pripraviť dokonalú šálku kávy.

Káva je pre mnohých ľudí dôležitou súčasťou ich každodenného života. Preto nie je prekvapením, že kávový priemysel sa neustále mení a vyvíja. Jedným z najväčších trendov v posledných rokoch je zameranie sa na kvalitu kávy a na to, ako ju pripraviť tak, aby bola dokonalá. De'Longhi sa snaží byť v popredí tohto trendu a ponúka rôzne produkty, ktoré pomáhajú dosiahnuť tento cieľ.

Priprav si: Krabie tyčinky v šaláte či pomazánke: Vyskúšajte TOP recepty!

Trendy v príprave kávy

V súčasnosti sa stále viac kávových milovníkov snaží prispôsobiť si chuť a vôňu kávy podľa svojho vkusu. To je dôvod, prečo sa na trhu objavujú kávovary s možnosťou nastavenia rôznych parametrov, ako je teplota vody, množstvo kávy a doba extrakcie. Tieto kávovary vám umožňujú vytvárať kávu presne podľa vášho gusta.

Pri príprave kávy sa stále objavujú nové trendy a technológie, ktoré vám umožňujú prispôsobiť si chuť a vôňu kávy podľa svojho vkusu. V tomto článku vám predstavíme niektoré z najnovších trendov v oblasti prípravy kávy, ktorými sa môžete veľmi ľahko inšpirovať.

Vyskúšajte: Knihy pre prvákov. A aké knihy čítať s prváčikmi?

Cold brew

Cold brew nie je len studená káva, je to špeciálna metóda prípravy, kde hrubomlete kávové zrná sú namočené v studenej vode niekoľko hodín, čo umožňuje postupnú extrakciu chutí bez použitia tepla.

Pokiaľ sa vám nechce čakať na dlhé luhovanie kávy, máme pre vás skvelú správu. Najmodernejšie kávovary značky De'Longhi vám Cold brew pripravia za zlomok minúty.

Espresso tonic

Espresso Tonic, nový hravý trend v kávovom svete, prináša do našich šálok osviežujúcu a inovatívnu chuťovú skúsenosť. Kombinácia vibrácií citrusových tónov s intenzitou kávy vytvára nápoj, ktorý nielen hýčka chuťové poháriky, ale aj osviežuje dušu.

Na prípravu espresso tonicu vám postačia klasické automatické kávovary, vďaka ktorým si pripravíte espresso. Espresso potom len nalejete cez ľadové kryhy do toniku a môžete si vychutnať túto netradičnú symfóniu chutí.

Odporúčame: RECEPT: Orechové tiramisu z Pečie celé Slovensko

Matcha latte

Matcha latte nie je úplne káva, avšak aj s prípravou tohto nápoja vám vedia pomôcť moderné kávovary. Kávovar vám pomôže pri príprave nadýchanej mliečnej peny.

Matcha Latte, kombinácia jemnej matcha práškovej čajovej zmesi a horúceho mlieka, je nápoj, ktorý oslovuje chuťové poháriky milovníkov zeleného čaju. Táto lahodná a energetizujúca kombinácia ponúka nielen výnimočnú chuť, ale aj bohaté zážitky pre zmysly.

Pripravte si: Dokonalé hrnčekové palacinky – pripraviť ich zvládne úplne každý!

príprava kávy s De'Longhi

Zdroj: De'Longhi

Tieto trendy ukazujú, že príprava kávy je viac ako len nápoj. Je to umelecký zážitok, kde sa stretáva vývoj a kreativita. Nech už preferujete tradičné espresso alebo experimentujete s novými trendmi, svet prípravy kávy je otvorený na objavovanie a inovácie. Užite si každú šálku a nechajte sa inšpirovať novými chuťovými dobrodružstvami.

Zdroj úvodnej fotky: De'Longhi


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní