Muž škorpión a jeho tajomstvá - TOTO by ste mali vedieť, keď ste sa do neho zamilovali!

Muž škorpión a jeho tajomstvá - TOTO by ste mali vedieť, keď ste sa do neho zamilovali!
  • 30.11.2023
  • Lenka Biba Slovak

Ako získať srdce muža škorpióna? Pretože ako vodné znamenia hlboko cítia emócie a vynakladajú veľké úsilie, aby tieto pocity pred ostatnými skryli. Muž škorpión miluje a potrebuje svoje súkromie a svoj svet. Čo ale skutočne chce muž škorpión a ako vníma vzťahy a sex? Pozrite sa dnes spolu s nami bližšie na to, ako si získať muža škorpióna.

Ak sa pýtate, prečo sa Škorpióni správajú týmto spôsobom a ako dešifrovať ich záhadné správanie, ste na správnom mieste! V tomto článku sa budeme zaoberať aj všetkými znakmi toho, že Škorpión k vám bojuje so svojimi citmi a vysvetlíme prečo, aby ste mu pomohli lepšie ho pochopiť.

Ako upútať pozornosť muža škorpióna?

Vedeli ste, že Škorpióni sú majstri v skrývaní svojich emócií? Ak sa okolo vás správa trápne alebo sa na vás často pozerá, snaží sa ovládať svoje pocity. Ak venujete pozornosť iným chlapom v okolí - budú jednoducho žiarliť a nebudú to ani môcť skrývať. Ak s vami váš chlap zdieľa svoje myšlienky alebo pocity, začína vám dôverovať.

Muž škorpión - čo je jeho slabou stránkou?

Viditeľná nervozita znamená, že škorpión cíti niečo, čo nemôže ovládať. Škorpióni spravidla úzkostlivo maskujú svoje emócie, ale pod týmto ovládaným zovňajškom skrývajú oceán zraniteľnosti. Ak sa vám Škorpión zdá trápny alebo hanblivý, znamená to, že má problémy so skrývaním alebo ovládaním svojich pocitov.

  • Utajený Škorpión nenávidí stratu kontroly, takže sa môže náhle zamračiť alebo zmiznúť po tom, čo sa pred vami bude správať trápne.
  • Snažte sa neznepokojovať, ak sa to stane!
  • Chvíľu trvá, kým sa Škorpión dostane do pohody a odhalí svoje pocity.
  • Len sa s ním stále bavte, keď má náladu.
  • Vaša trpezlivosť sa vyplatí, pokiaľ ide o pochopenie tohto chlapa!

Neprehliadnite: Ako mať uspokojivý sexuálny život? Máme najlepšie tipy a triky!

Osobnosť muža škorpióna - ako zvádza ženu a čo ho poteší v láske?

Škorpióni sú tichí pozorovatelia, ktorí si nemôžu pomôcť a hľadia na to, čo chcú. Cítite často na sebe jeho pohľady, keď idete okolo? Potom, keď zdvihnete zrak, aby ste sa mu pozreli, rýchlo odvrátil oči?

  • Váš Škorpión sa snaží zadržiavať svoje city a nechce, aby ste videli, ako sa na vás pozerá.
  • Môže sa dokonca úplne vyhnúť očnému kontaktu.
  • Škorpión je vodné znamenie, čo znamená, že je veľmi v kontakte so svojimi emóciami.
  • Nechce sa však nechať prichytiť, ako prejavuje svoje emócie – to je v rozpore s jeho silne "súkromnou" povahou.

Robí pekné maličkosti, aby ukázal, že je starostlivý

Škorpión nemusí prísť a povedať to, ale jeho činy prezrádzajú jeho pocity. Škorpiónovi vládne ľadová planéta Pluto, a preto môže toto znamenie pôsobiť chladne a emocionálne vzdialené. Ale Škorpióni sú muži činu, takže sa nebude môcť zastaviť v tom, aby pre vás urobil romantické alebo neočakávané veci.

Odporúčame aj: Tieto 4 znamenia sú najlepšími priateľmi! Zistite, či ste medzi nimi!

Charakteristika muža škorpióna

Ak vám dôveruje natoľko, že sa vás pýta na váš názor, cíti k vám silnú náklonnosť. Škorpióni sú veľmi nezávislí z mnohých dôvodov, ale jedným z hlavných faktorov je, že neveria iným ľuďom. V skutočnosti nedôverujú takmer nikomu. Ak Škorpiónovi záleží na vašom názore, znamená to, že verí vášmu úsudku – a to je preňho obrovská vec.

Je všade na vašich účtoch na sociálnych sieťach

Škorpión má tendenciu obsedantne monitorovať sociálne médiá svojej lásky. Páči sa vám alebo komentuje váš chlap všetky vaše príspevky na Instagrame? Toto je klasická škorpiónska žiarlivosť - majú tendenciu prenasledovať objekt svojej túžby a sociálne médiá to uľahčujú.

Pravdepodobne urobí alebo povie niečo, z čoho bude jasné, že obsedantne sledoval vaše tweety a fotky. Ak ho uistíte, že nemáte záujem o nikoho iného, pomôže mu to uvoľniť sa a otvoriť sa Vám.

Ľahko začne žiarliť

Škorpión vidí každého ako konkurenciu, najmä ostatných chlapov. Ak sa porozprávate s iným chlapom okolo neho, okamžite sa začne správať inak (možno dokonca agresívne) ako vy alebo ten druhý (alebo obaja). Toto je celkom typické správanie Škorpióna.

Keďže sa však snaží bojovať so svojimi citmi k vám, okamžite sa pokúsi zakryť svoj žiarlivý výbuch alebo ho zrušiť, ako by sa to nikdy nestalo. Môže dokonca na chvíľu zmiznúť, aby mohol znova získať kontrolu nad sebou. Keď ho nabudúce uvidíte, buďte koketná a urobte, čo môžete, aby ste ho ubezpečili, že máte oči len pre neho.

Tip pre vás: 5 typov priateľov, ktorých potrebuje každá žena!

Jeho správanie je nekonzistentné

Včera ste si bola istá, že vás miluje, ale dnes sa vám vyhýba. Znie to povedome? Škorpióni môžu byť určite nepredvídateľní a náladoví, čo znamená, že sa cítia zraniteľní. Predtým, ako vám prezradí svoje pocity, chce vidieť, že dokážete zvládnuť jeho náročnú povahu.

Kladie vám hypotetické otázky

Nebuďte prekvapení, ak vám váš Škorpión kladie hlboké alebo osobné otázky! Chce vedieť, čo vás vedie k tomu, aby mohol zistiť, či ste skutočne kompatibilní. V skutočnosti sa bude naďalej skrývať a bojovať so svojimi citmi k vám, kým nebude spokojný, že ste pre neho "dobrá partia".

Úprimne odpovedzte na jeho otázky a hovorte od srdca, aby videl, kto naozaj ste.

Prezrádza o sebe osobné detaily

Škorpión nič neprezradí, pokiaľ vám neverí. Ak s vami váš chlap zdieľa tajomstvo alebo vám hovorí o svojich cieľoch, snoch alebo pocitoch, je to hlavný znak toho, že k vám niečo cíti. Škorpióni to jednoducho neurobia s nikým, pokiaľ im nedôverujú a necítia sa dostatočne bezpečne na to, aby boli zraniteľní.

  • Aj keď vás má naozaj rád, chvíľu mu potrvá, kým sa otvorí.
  • Akonáhle sa Škorpión otvorí, čaká vás hlboký a uspokojujúci vzťah. Stojí za to čakať!

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní