Šťastné dni v decembri 2023 pre jednotlivé znamenia

Šťastné dni v decembri 2023 pre jednotlivé znamenia
  • 06.12.2023
  • Naomi Maduro

Posledný mesiac roka je tu, čo znamená, že tým prichádzajú dlhé zoznamy novoročných predsavzatí a kopec vízií na ďalší rok. December 2023 nám prináša a ukazuje, že pred začiatkom slnovratu dostanete poslednú dávku dobrodružstva. 

Pozitívne vibrácie a energiu decembra využite k svojim plánom, ktoré Vám pobehujú v mysli. Je to skutočne ten správny čas na novobjavené ambície a zvýšenie sebadisciplíny. Budete inšpirovaní k tomu, aby ste podstúpili veľké riziká a na oplátku zožali veľké odmeny. Nechajte sa viesť a využite tieto šťastné dni plné lásky, radosti a úspechov.

Pozri aj:  7 fascinujúcich dôvodov, prečo je žena v znamení BARANA jedinečná

Šťastné dni v decembri pre každé astrologické znamenie

KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Toto obdobie je pre vás ako stvorené sústrediť sa na svoje ciele a ambície. Buďte aktívny, naplánujte si rozvrh múdro aby ste sa vyhli nadmernému namáhaniu. Vychutnávajte a užívajte si život no nezabúdajte aj na duševnú pohodu. Aj keď je to mimo vašej komfortnej zóny, budete mať túžbu stretnúť sa so svojou rodinou a plnohodnotne s ňou stráviť tento čarovný čas, či už na dovolenke alebo v domácom prostredí.

Rada pre zadaných kozorožcov pre mesiac december je hĺbkové pochopenie, čo znamená, že by ste si mali uvedomiť skutočný význam slova milovať. Pracujte na tom s partnerom a zalievajte svoj vzťah ako kvetinku. Nezadaní kozorožci určite v tomto období nebudú mať ťažkosti s nadviazaním nových vzťahov

Aj keď tento mesiac prináša sľubné finančné príležitosti, kariérny postup môže byť o čosi komplikovanejší. Skrz toho môžete čeliť pocitom nedostačujúceho osobného ohodnotenia aj napriek finančným odmenám.

VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Vodnári by mali v decembri prehĺbiť svoje nápady a užiť si slobodu prejavu. Ako už vieme vodnári nie sú veľkými priaznivcami rodinných stretnutí preto je na vašom zvážení či naozaj odmietnete nezúčastniť sa.

Pre zadaných je dobrý tip na tento mesiac  zamerať sa na hlbšie rozhovory, pretože to podporí vaše spojenie. Naopak pre nezadaných je skvelý tip praktizovať techniku kontrolovaného dýchania. 

Tento mesiac je pre vás po finančnej stránke celkom pozitívny. Využite pomoc, ktorú vám ponúkajú. Súčasné prostredie je priaznivé na nové investície a obchodné plány.

RYBY (20.02. – 20.03.)

December prináša rybám emocionálne naplnenie, spojenie s blízkymi a bude poháňať váš osobný rozvoj vpred. Práve kvôli tomu je lepšie udržať si odstup a venujte sa sebe. Je viac než isté, že nájdete hlboké uspokojenie.

Zadaný majte sa na pozore pretože vaša spoločná energia môže byť ľahko narušená menšími problémami. To platí aj pre slobodných. ktorí by mali byt naozaj opatrní pri výbere svojich romantických partnerov.

 Ste pripravený dosiahnuť väčšinu svojich cieľov a získať značné finančné odmeny, ak keď môžu vzniknúť drobné prekážky a oneskorenia. Úspech je však istý.

BARAN (21.03. – 20.04.)

Úspech jednotlivcov v znamení barana je prístupný, môžu však existovať prekážky, ktoré bude treba prekonať. Čo sa týka rodinného prostredia netreba sa tomu vyhýbať ale čeliť tomu s odvahou aj keď to môže skončiť konfliktom. 

U zadaných baranov sa romantika môže trochu vymknúť kontrole. Je dôležité aby ste sa nenechali ovládnuť emóciami a ostali nohami pevne na zemi.  Slobodní pre zmenu budú prejavovať intenzívnu vášeň.

Vyhliadky na kariérny rast sú mierne. Buďte obozretný pretože financie môžu viesť k stratám. Rozhodujte sa naozaj s rozvahou a dni, kedy pocítite extra energiu a optimizmus použite ako hnací motor na dosiahnutie vašich cieľov.

Vyskúšajte: Vyprážaný syr - spoznajte jeho históriu od staroveku po súčasnosť!

BÝK (21.04. – 21.05.)

Osoby narodené v znamení býka sa stretnú v tomto mesiaci s mnohými výzvami. Necháte sa unášať touto vianočnou atmosférou a budete pociťovať harmóniu a spokojnosť. Užijete si chvíle plné radosti so svojou rodinou a dokonca aj starými známymi.

Býci, ktorí majú svoju polovičku zažijú nepredvídateľné zmeny vo vzťahu, zatiaľ čo tí slobodní budú musieť zotrvať vo svojich túžbach a snahách o lásku.

Pokiaľ ide o kariéru, pokrok bude v súlade s očakávanými výsledkami a akékoľvek uskutočnené cesty budú pravdepodobné výhodne s pozitívnym výsledkom.

BLÍŽENEC (21.05. - 21.06.)

Blíženci by si mali zachovať svoj dlhodobý pohľad na svoje ciele a ambície. Rozdávajte radosť, objatia a lásku v tomto čarovnom období. Ostatní sa budú cítiť vo vašej prítomnosti veľmi dobre a budú chcieť s vami tráviť čo najviac času. Vydajte sa za novými dobrodružstvami a pozitívnymi zmenami.

Medzi partnermi sa s určitým úsilím vyvinú vzťahy veľmi harmonicky a tí, ktorí partnera ešte nemajú musia začať pracovať na tom aby boli viac racionálni, čo im priláka potencionálnych partnerov.

Kariérny postup bude výnimočný a finančné investície zariadia vynikajúce zisky.

RAK (22.06. – 22.07.)

Rakom tento zimný pohodový čas prinesie emocionálne naplnenie a príležitosti na upevnenie vzťahov. Je to významný čas na dosiahnutie svojich pokrokov a nasmerujte svoju pozornosť na ich realizáciu. Netrápte s nad drobnými nezhodami v rodinnom prostredí, všetko sa napraví.

Manželský život s prehliadnutím drobných chybičiek s môže stať šťastnejším a takisto môže priniesť možnosť tehotenstva. Nezadaní budú mať nádej nájsť kompatibilných partnerov. 

Aspekty, ktoré sa týkajú financií a kariéry sa môžu stretnúť s náročnými časmi  no napriek tomu riešenia existujú. Musíte si len dôverovať.

LEV (23.07. – 23.08.)

Toto sú dni kedy osoby v tomto znamení zažiaria v plnom prúde a svetle. Treba ich využiť na vyjadrenie svojich kreatívnych vášní a nápadov. Toto obdobie predstavuje pre leva príležitosť ukázať svoje odhodlanie a odolnosť. Spoločné chvíle s rodinou si do sýtosti užívajte a všetko ostatné zahoďte za hlavu. 

Harmóniou charakterizované partnerské vzťahy budú silnieť, zatiaľ čo u nezadaných rastie šanca nájdenia partnerov. Stačí len vnímať srdcom a zjaví sa vám to pred očami. 

V tomto období sa v kariére môžete stretnúť s prekážkami, ktoré vám bránia v raste. Ak už ide o vaše profesionálne aktivity v práci, ukážte váš šarm a odhodlanie vyniknúť.

Pozri aj:  7 účinných spôsobov, ako sa sústrediť na učenie a prácu

PANNA (24.08. – 23.09.)

Tento čas prináša tomuto znameniu stabilitu a možnosť efektívneho riešenia úloh. Očakávajte aj neočakávané sľubné príležitosti. Zamerajte sa na osobné ciele a potencionálny rast. V tomto období však netlačte na pílu čo sa týka rodinných záležitostí aby ste predišli možným stresovým situáciám.

Prítomnosť vášho partnera prispeje k zvýšeniu šťastia a sebavedomia. Tento mesiac je pre vás naozaj naplnený láskou a týka sa to aj nezadaných, ktorí majú možnosť nového objavu dokonca ja v kruhu svojich blízkych priateľov. 

Z pracovného prostredia sa finančné zisky môžu ukázať ako nepolapiteľné no na konci každého tunela je svetlo. 

VÁHY (24.09. – 23.10.)

Čarovné obdobie decembra bude pre váhy ako stvorené na dosiahnutie harmónie, rovnováhy a objaví sa vo vás zápal vášne pre osobný rozvoj. Buďte štedrí, spravte svojím blízkych radosť a užívajte si to! Vianočná rodinná atmosféra vás natoľko pohltí, že dôjde k výraznému zlepšeniu rodinnej pohody a dynamiky vašej rodiny. Je to nádherné obdobie pre rodinné stretnutia a posilnenie väzieb.

Blaženosť vo vzťahu víťazí, láska narastá, čo podporuje pozitivitu a teplo vo vašom dome. Na druhej strane osoby v tomto znamení buďte opatrní v hľadaní svojej novej lásky.

Vaše pracovné príležitosti nemusia byť v tomto mesiaci veľmi sľubné. Môžete cítiť neustály pocit neistoty, čo by mohlo mať negatívny vplyv na vaše činy spojené s vaším podnikaním alebo prácou.

Odporúčame:  TAKTO kombinujte liečivé kamene pre zdravie, lásku i peniaze

ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Hurá! Škorpióni tento mesiac budete mať silný vplyv na svoje prostredie a nadšenie pre osobný rozvoj. Snažte sa upokojiť svoju myseľ, uprednostnite silu prítomného okamihu a nájdite si čas na harmonizáciu tela a duše. Nenechajte si ujsť príležitosť na upevnenie rodinných vzťahov pretože Vianoce sú tým najlepším obdobím a vyzerá to sľubne. 

Vo vzťahoch môžu partneri ale aj jednotlivci zažiť chvíle znovuobjavenia, oživenia vášní a nových spojení, ale je dôležité pristupovať k nim najmä s otvoreným srdcom a jasnými úmyslami. 

V práci môže nastať bod zlomu a problém v napredovaní vo svojej kariére. Vaše finančné odmeny nemusia byť tento mesiac priaznivé a dokonca je pravdepodobnosť konfliktu s vašim nadriadeným. Majte oči na stopkách.

STRELEC (23.11. – 21.12.)

Toto obdobie je pre vás ako stvorené začať odznova. Pohltí vás pocit hľadania šťastia v rodinnom prostredí. Spoločne strávený čas s rodinou či už na dovolenke alebo na rodinnom stretnutí si práve tento mesiac strelci užijú. Aj keď sa vám to môže zdať byť náročné nakoniec sa to vyplatí a budete sa cítiť šťastní a naplnení.

Manželom sa odporúča aby svojím partnerom venovali viac kvalitného času. Pre nezadaných sa nájdenie lásky môže zdať na druhej strane nečakané.

Pre tých, ktorí hľadajú kariérny postup sa neodporúča predvídať vývoj finančnej situácie pretože vám to nemusí priniesť výhody. Namiesto toho sústreďujte viac svoju energiu na realizáciu svojich cieľov a ambícií.

Užite si šťastné decembrové dni.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní