Timothée Chalamet sa predstavuje ako Wonka v traileri rovnomenného čokoládového filmu

Timothée Chalamet sa predstavuje ako Wonka v traileri rovnomenného čokoládového filmu

Zistite, ako sa z Willyho stal Wonka! Timothée Chalamet sa predstavuje ako známy milovník čokolády a my budeme môcť 14. decembra v kinách zistiť, ako sa stať majiteľom továrne, ktorá mnohým zmenila detstvo... Film Wonka sa predstavuje prvým trailerom.

Willyho spoznávame ako vášnivého milovníka čokolády, ktorý cestuje po svete a zdokonaľuje sa vo svojom remesle – procese jej výroby. Keď sa však vracia domov a chce svoj sen o predaji vlastnej čokolády premeniť na realitu, zisťuje, že bude musieť čeliť neprajnému Čokoládovému kartelu a ziskuchtivej pani Drhnej. Zvíťazí jeho dôvtip, talent, sila priateľstva a fantázie? Podarí sa mu otvoriť si vysnívanú predajňu?

Chalamet, ktorý patrí medzi najväčšie hviezdy súčasnosti vďaka filmom Interstellar, Duna či K zemi hľaď!, si podľa prvých záberov titulnú úlohu vyslovene užíva a stáva sa Wonkom telom i dušou. 

Je odhodlaný naplniť svoje túžby a využiť pritom všetko, čo sa naučil a čím bol obdarený. S čokoládou dokáže robiť skutočné divy a okrem klasickej horkej, bielej či orieškovej vám vykúzli pokojne aj Letoládu – čokoládu, po ktorej vzlietnete!

Veľké čokoládové dobrodružstvo v podaní známych tvári!

Okrem neho sa môžeme tešiť napríklad aj na Rowana Atkinsona, ktorý je u nás známy najmä ako Mr. Bean či agent Johnny English, alebo na Oliviu Colman, držiteľku Oscara, ktorá zahviezdila v snímkach ako Vražda v Orient Exprese či Favoritka

Hugh Grant, herecká legenda svetovo preslávená najmä vďaka romantickým komédiám ako Notting Hill či Láska nebeská, prekvapil, keď sa v traileri Wonku objavil ako Umpa-Lumpa - tancujúci škriatok, akých bude neskôr Wonka vo svojej továrni na čokoládu zamestnávať! A ten keď raz začne tancovať, už sa nezastaví...

Zaujme ťa aj: Hlávkový šalát má skvelé účinky - pre TOTO ho zaraďte do svojho jedálnička!

Film Wonka, ktorý nakrútil režisér Paul King (Paddington, Paddington 2) prinesie do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film. Tešiť sa môžeme na verziu v pôvodnom znení s titulkami, ale aj na verziu v slovenskom dabingu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní