Valentínsky horoskop: Čo si pre vás pripravili hviezdy na sviatok zamilovaných?

Valentínsky horoskop: Čo si pre vás pripravili hviezdy na sviatok zamilovaných?
  • 08.02.2024
  • Lenka Biba Slovak

Valentín je sviatok, ktorý sa slávi každý rok 14. februára. Tento sviatok je považovaný za sviatok lásky. Je pomenovaný po svätom Valentínovi, ktorý bol katolíckym kňazom žijúcim v Ríme v 3. storočí. Sviatok Valentína sa slávi rôznymi spôsobmi, ale všeobecne ide o deň, kedy ľudia vyjadrujú svoju lásku a náklonnosť k svojim partnerom, rodine alebo blízkym priateľom. Ústredným symbolom sviatku je srdce, ktoré reprezentuje lásku.

Na Valentína je bežné, že ľudia si navzájom darujú valentínky, čo sú malé kartičky s romantickými správami alebo básňami. Tiež je rozšírená tradícia darovania kvetov, najmä červených ruží, ktoré symbolizujú lásku a vášeň. Mnohí ľudia si tiež navzájom darujú čokoládu, sladkosti alebo iné drobnosti. Tradíciou je aj romantická večera.

Valentínska láska

Okrem toho niektorí ľudia využívajú tento sviatok ako príležitosť na oznamovanie svojho záujmu o nového partnera, prípadne na vyjadrenie hlbšej lásky prostredníctvom zasnúbenia alebo uzavretia manželstva.

  • Valentínsky sviatok nie je pre všetkých ľudí, pretože niektorí považujú tento sviatok za komerčné a umelé oslavovanie lásky.
  • Pre niektorých je dôležité celej rodine vyjadriť lásku a záujem počas tohto dňa.

Celkovo je Valentín veľkou príležitosťou vyjadriť svoju lásku a záujem o blízkych ľudí v našom živote.

  • Niektorí to robia prostredníctvom darov a romantických gest, iní prostredníctvom osobných slov a času stráveného spolu.
  • Je to čas, kedy môžeme upriamiť pozornosť na to, ako drahocenní sú pre nás tí, ktorým lásku vyjadrujeme.

Tipy na valentínske rande

Prinášame vám zopár nápadov na valentínske rande:

  • Romantická večera - zarezervujte si stôl v obľúbenej reštaurácii a vychutnajte si spoločnú večeru plnú romantiky a milých rozhovorov.
  • Navštívte miesto, kam ste si prvýkrát vyrazili - vráťte sa späť na miesto, kde ste si prvýkrát vyšli a spomínajte na tie krásne okamihy.
  • Relaxačný wellness deň - rezervujte si masáž pre dvoch alebo pobyt v blízkom wellness centre a užívajte si relax a čas spolu.
  • Domáce kino - pripravte si obľúbené jedlo a vyberte si romantický film, ktorý si môžete pozrieť spolu vo vašej obývačke s príjemnou atmosférou.
  • Výlet do prírody - choďte na prechádzku do prírody, kde si môžete užiť čerstvý vzduch a krásne prírodné scenérie.
  • Romantická víkendovka - vyberte sa na romantickú víkendovku do obľúbeného mesta či dedinky.
  • Spoločný výlet na miesto, ktoré vás oboch zaujíma - vyberte sa spolu na výlet na miesto, ktoré obom prináša radosť.
  • Domáci kulinársky zážitok - spoločne si vyberte originálny recept a strávte večer varením spoločného jedla plného chutí a zážitkov.

Neprehliadnite: Esenciálne oleje rozpaľujú sexuálnu túžbu. Spoznajte s nami TOP 11, ktoré rozpália vašu VÁŠEŇ!

Valentínsky horoskop

Valentínsky horoskop prináša predpovede a rady týkajúce sa lásky a partnerských vzťahov. Zistite, čo vo sviatok zamilovaných čaká práve na vás!

BARAN (21.marec - 20.apríl)

Valentínsky horoskop naznačuje, že pre Barana prichádza obdobie vášnivej lásky a romantiky. Môže sa objaviť nový záujem alebo sa vzťah so súčasným partnerom posunie na vyššiu úroveň.

BÝK (21.apríl - 21.máj)

Pre Býka je valentínsky horoskop veľmi dobrý! Máte šancu na stabilný a pevný vzťah. Možno budete musieť prekonať niektoré prekážky, ale vaša vytrvalosť a oddanosť vám pomôžu dosiahnuť veľkú lásku.

BLÍŽENCI (22.máj - 21.jún)

Pre Blížencov to môže byť horoskop náročnejší, aj keď sa jedná o sviatok zamilovaných. Môže prísť obdobie nedorozumení a zmätku v láske. Je dôležité komunikovať otvorene so svojím partnerom a nechať si čas na zváženie situácie.

Odporúčame aj: Filmové SEX scény, ktoré páry nažhavia! Tieto filmy musíte vidieť!

RAK (22.jún - 22.júl)

Rak sa teší na harmonické a pohodlné obdobie lásky. Môže to byť čas na posilnenie vzťahu a prehĺbenie intimity. Buďte dôverčiví vo svoje pocity a nebojte sa vyjadriť lásku svojmu partnerovi.

LEV (23.júl - 22.august)

Pre Levov je valentínsky horoskop veľmi priaznivý. Môžu zažiť intenzívnu a vášnivú lásku. Pravdepodobne budú lákať pozornosť a obdiv zo strany iných. Buďte si vedomí svojich cieľov, ale POZOR - nebuďte prehnane sebavedomí.

PANNA (23.august - 22.september)

Panna by mala očakávať romantické a nežné chvíle. Možno príde nová láska alebo súčasný partner sa prejaví ako väčšia opora. Nebojte sa vyjadriť svoje pocity a dôverovať svojmu srdcu.

Tip pre vás: Najlepší milenci podľa zverokruhu. Patríš k nim?

VÁHY (23.september - 23.október)

Pre Váhy môže byť valentínsky horoskop neistý. Môžete sa cítiť zmätení a rozlietaní medzi dvoma rôznymi záujmami (alebo partnermi?). Je dôležité byť úprimný voči sebe aj voči partnerovi a nájsť rovnováhu.

ŠKORPIÓN (24.október - 22.november)

Škorpiónovi prináša horoskop veľkú vášeň a intenzitu v láske. To môže byť obdobie veľkých emočných prejavov a hlbokých spojení. Nebojte sa otvoriť svoje srdce a prejaviť svoje skutočné pocity.

STRELEC (23.november - 21.december)

Pre Strelca to môže byť horoskop romantickej lásky a zmyselnosti. Možno budete mať príležitosť spoznať nových ľudí a objaviť nové "rozmery" v láske. Buďte otvorení novým možnostiam.

Prečítajte si aj: Ako byť sexi? Podľa mužov na to treba ísť takto!

KOZOROŽEC (22.december - 20.január)

Valentínsky horoskop pre Kozorožca v oblasti lásky prináša veľa romantiky, vášne a príležitosti na vytvorenie hlbokých a trvalých vzťahov. Dôležité je, aby si Kozorožec uvedomil, že je potrebné uvoľniť sa a dôverovať vlastným pocitom v láske.

VODNÁR (21.január - 20.február)

Valentínsky horoskop odporúča Vodnárovi, aby si vytvoril priestor pre romantiku a romantické situácie. Môžete sa vybrať na romantickú večeru, zájsť do kina, alebo stráviť spoločný čas so svojím partnerom v prírode. Tieto momenty spoločného potešenia a oddychu budú pre vás a vašu lásku prospešné.

RYBY (21.február - 20.marec)

Valentín bude pre Ryby veľmi príjemný a pozitívny. Budete cítiť potrebu prejaviť svoje city a priniesť radosť a šťastie do vášho života. Môžete očakávať zmyselnú romantiku a hlboké pocity lásky vo svojom vzťahu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní