Bývanie podľa znamenia zverokruhu - TOTO sa hodí práve k vám!

Bývanie podľa znamenia zverokruhu - TOTO sa hodí práve k vám!
  • 10.08.2023
  • Lenka Biba Slovak

Či už momentálne bývate vo svojom vysnívanom byte, dome alebo o ňom stále snívate, každé znamenie zverokruhu má domáci štýl, ktorý vystihuje ich zmysel pre dizajn a pohodlie. Pretože váš vkus v oblasti bytových dekorácií a architektúry je vaša osobná záležitosť, každý z nás ma svoj jedinečný štýl.

Aj keď výber bývania závisí od mnohých faktorov, existuje možnosť pozrieť sa na vás vysnívaný typ bývania podľa hviezd. Astrológia nám vie totiž pomôcť aj v otázkach bývania a zariaďovania našich domovov. Čo vám hviezdy predpovedajú na základe charakteristík jednotlivých znamení zverokruhu?

BARAN (21.marec - 20.apríl) - Súčasnosť a moderný štýl

Baran je šampiónom zverokruhu a vždy chce dokázať svoj status ako najlepší z najlepších.

S elegantným súčasným domom obloženým posuvným skleneným oknom a oceľovou konštrukciou dávajú každému vedieť, že ich dom je úplne nový a úplne v súlade s najnovšími trendmi bývania.

  • Toto znamenie si cení inovatívny minimalizmus s noblesnou modernou príchuťou, pretože je nadčasový, nenáročný na údržbu a veľmi pôsobivý, čo sa páči Baranovi ovládanému Marsom.
  • Bonusové body sú, ak bude v dome aj nekonečný bazén, ktorý je v noci osvetlený.

BÝK (21. apríl - 21. máj) - Útulnosť a prirodzenosť

V astrológii sa Býk často spája s nákupom nehnuteľností a projektovaním nového domova. Veď tomuto luxusnému zemskému znameniu vládne Venuša, bohyňa krásy a hmotných vecí. Bez ohľadu na to, Býk chce domov, ktorý je útulný a prirodzený.

  • Býk oceňuje stabilitu a pohodlie, vďaka čomu má väčšiu tendenciu uprednostňovať bývanie v dome.
  • Záhrada, dvor alebo pokojné prostredie oslovuje jeho "zemité" cítenie a poskytuje mu pocit bezpečia a domáceho relaxu.

BLÍŽENCI (22.máj - 21.jún) - Byt v centre diania

Blíženci sa radi nachádzajú v centre diania, a preto je pre nich byt vhodnejšou voľbou ako dom na vidieku či v okrajových častiach mesta Blíženci milujú blízkosť priateľov, kultúrne podujatia a živé prostredie. Byt môže ponúknuť vzrušenie a sociálnu interakciu, ktorú blíženci hľadajú a aj potrebujú.

Neprehliadnite: Zrkadlo v interiéri: Aké sú možnosti a ako si správne vybrať?

RAK (22.jún - 22.júl) - Harmónia a rodinné zázemie

Každý Rak sníva o svojom vlastnom útulnom domčeku. Raci nepotrebujú sídlo, ktoré je často chladné, prázdne a osamelé - namiesto toho majú oveľa radšej spoločnosť rodiny a priateľov v útulnej obývačke pred praskajúcim ohňom v krbe.

Dom obklopený výživnou bylinkovou záhradou, ktorá pripomína staré stredoveké dedinky alebo kamenisté chatrče na rozprávkových plážach - tu sa bude Rak cítiť ako doma.

  • Raci sú milovníci domáceho prostredia, a preto si nadovšetko cenia súkromie a silný pocit spolupatričnosti.
  • Bývanie v dome im poskytuje istotu, po ktorej túžia, takisto možnosť vytvoriť útulný a pohodlný domov pre seba a svojich blízkych.

LEV (23.júl - 22.august) - Nezávislosť a dokonalosť

Lev by podľa hviezd nemal rád nič iné ako svoju vlastnú plážovú vilu v stredomorskom štýle. Toto pevné ohnivé znamenie prosperuje v lete, čo znamená, že radšej trávia čas vonku pod jasne modrou oblohou. Tento štýl domova sa vyznačuje červenými dlaždicami, štukami a rozsiahlymi oblúkmi, čo je viac než dosť na to, aby sa Lev cítil slobodne a nezávislo.

  • Lev si v živote veľmi rád užíva luxus!
  • Hoci by si mohol vychutnávať bývanie v dome s dostatkom priestoru na zábavu a predvádzanie svojej osobnosti, no môžu oceniť aj luxusný byt v dobrej lokalite.
  • Aj ten mu ponúkne nádych prestíže a pozornosti svojho okolia.

PANNA (23.august - 22.september) - Funkčnosť a praktickosť

Žiadne znamenie zverokruhu nie je viac zamerané na funkčnosť a praktickosť ako práve Panna.

To však neznamená, že si nevážia krásu, precíznosť a nostalgické dokončovacie úpravy, ktoré pretrvávajú v ich predstavivosti.

  • Keďže Panny oceňujú praktickosť a funkčnosť, môžu preferovať byt s dobre organizovaným usporiadaním, pohodlným vybavením a blízkosťou dochádzania do práce.
  • Jednoduchosť bývania v byte ladí s ich praktickosťou.

Odporúčame aj: Ako zariadiť obývačku? Máme pre vás 10 tipov, ktoré vám zaručene pomôžu!

VÁHY (23.september - 23.október) - Harmónia a estetika

Váhy ovládané Venušou chcú krásny dom. Majú vycibrený vkus a oceňujú estetiku.

  • Mohlo by sa im páčiť bývanie v dobre navrhnutom byte alebo aj dome, ktorý ponúka luxus a štýl.
  • Ich zmysel pre harmóniu však môže uchvátiť aj krásny dom so správnym vonkajším i vnútorným zariadením a vyváženou atmosférou.

ŠKORPIÓN (24.október - 22.november) - Súkromie a bezpečie

Pokiaľ ide o dizajn, Škorpión vždy uprednostňuje skutočné a autentické bývanie. Škorpióni si vážia svoje súkromie a často uprednostňujú bývanie v dome, najmä ak ponúka ústranie a pokoj. Môžu však oceniť aj moderné byty s robustnými bezpečnostnými opatreniami, ktoré poskytujú nimi vyhľadávaný pokoj.

STRELEC (23.november - 21.december) - Otvorený priestor

Ak by Strelec mal motto, bolo by pravdepodobne „čím viac, tým lepšie“. A Strelec navyše miluje dobrodružstvo a spontánnosť.

  • Otvorené byty v pulzujúcich mestách alebo v blízkosti prírodných zaujímavostí zodpovedajú ich túžbe po nových zážitkoch.
  • Domy sa im môžu zdať príliš zväzujúce pre ich nepokojného ducha.

Tip pre vás: Viete, čo je cottagecore? Nechajte sa očariť vidieckym štýlom!

KOZOROŽEC (22.december - 20.január) - Stabilita a pevné základy

Kozorožec vie, že dom, v ktorom žijete, posiela odkaz zvyšku sveta. Kozorožec si cení tradície, stabilitu a závideniahodný blahobyt. Tieto domy - charakteristické svojou pútavou symetriou, tehlovými stenami, elegantnými proporciami a klasickými okennými tabuľami, je presne to, čo kozorožca vystihuje podľa astrológie.

  • Kozorožci majú v sebe túžbu po stabilite a budovaní pocitu stálosti.
  • Ich pozornosť by však mohli upútať aj dobre členené byty s krásnym výhľadom.

VODNÁR (21.január - 20.február) - Komunitné bývanie

Vodnárom pri bývaní záleží aj na veciach, ako je napríklad minimalizácia uhlíkovej stopy a život v súlade s prírodou.

Keďže sa v mysli Vodnára deje veľa vecí, ocenia aj spôsob, akým tento štýl prichádza s rozsiahlym úložným priestorom, ktorý umožňuje čistý a minimalistický priestor, ktorý nie je zbavený života.

  • Vodnár oceňuje nezávislosť a sociálne kontakty.
  • Mohlo by mu padnúť vhod bývanie v bungalove s komunitným pocitom, kde môže nadväzovať priateľstvá s podobne zmýšľajúcimi ľuďmi a zapájať sa do spoločenských aktivít.

RYBY (21.február - 20.marec) - Pokoj a tvorivé prostredie

Ak ste Ryby, viete, že by ste urobili takmer čokoľvek, aby ste žili blízko pláže.

Ste však aj romantický domáci typ a vyžadujete mať svoj pokoj a kľud, kde by sa mohol realizovať váš tvorivý a kreatívny potenciál.

  • Ryby vyžadujú pokojný, ale nápaditý životný priestor.
  • Osloviť ich môže dom pri vode, akoby pokojné útočisko, kde môžu uniknúť od hluku sveta a zároveň sa ponoriť do svojich tvorivých aktivít.

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní