Neuveríte, ale táto kráska je už BABIČKOU! Ako to robí, že má cez 50 rokov a vyzerá na 30?

Tak táto žena skutočne dokazuje, že vek je iba číslo! Túžite aj vy po bezchybnom vzhľade a dokonalej postave? Ako sa hovorí - nikdy nie je neskoro na nové začiatky. Dôkazom je aj žena, o ktorej si dnes povieme trošku viac. Tá nám môže byť inšpiráciou nielen pre svoj vzhľad, ale najmä pre svoj zdravý životný štýl.

Táto pôvabná babička pripúšťa, že ľudia naokolo si často myslia, že jej vnuk je jej syn a že so svojimi tromi dospelými deťmi je ako ich sestra – pretože si myslia, že je o dve desaťročia mladšia ako ona. Ako to tá žena všetko robí a čo stojí za jej úspechom a očarujúcim pôvabom?

Krásna babička, ktorej všetci závidia!

Ninette Longsworth z kanadského Toronta, ktorá vzdoruje svojmu veku vo veku 55 rokov, sa podelila o svoje tajomstvá vzdorujúce veku a priznala, že je to hlavne kvôli jej „dobrým génom“. Ale pomáha aj jej vášeň pre cvičenie a silový trojboj, pretože má super fit postavu. Ninette miluje byť mladou a očarujúcou babičkou, a to hlavne vtedy, keď chodí na párty spolu so svojimi deťmi.

Vek je iba číslo!

Keďže ľudia predpokladajú, že Ninette je v skutočnosti o dve desaťročia mladšia, ona sama tvrdí, že niekedy naozaj zabúda na svoj skutočný vek. Svojich fanúšikov oslňuje, žije svoj život naplno, pravidelne zverejňuje zábery v bikinách a fotky z dovolenky. Táto žena skutočne dokazuje, že vek je iba číslo!

Neprehliadnite: Raňajky podľa Jennifer Aniston: Tajomstvo jej dokonalej figúry!

chudnutie

Zdroj: Instagram.com/ms_ninette

Ninette je mamou troch detí

Super fit 55-ročná žena vysvetlila, že jej tri deti Julian - 34, Kenya - 28, a Zoe - 26, sú tí, ktorí ju udržujú mladú, rovnako ako jej deväťročný vnuk Noah.

"Vyzerám skvele a cítim sa skvelo. Úprimne zabúdam, koľko mám rokov, pretože sa vôbec necítim na 55. Chodím von a žúrujem so svojimi deťmi, udržujú ma mladou a keď sme spolu vonku, ľudia si automaticky myslia, že som ich sestra."

Ninette vždy túžila chodiť do posilňovne a udržiavať si kondíciu a zdravie. A to jej aktuálne aj pomáha udržať si skvelý vzhľad a pocit mladosti.

"Ľudia sú ešte viac šokovaní, keď im poviem, že aj ja som stará mama. Keď som s Noahom vonku, ľudia si myslia, že som jeho mama, pretože v žiadnom prípade nevyzerám dosť staro na to, aby som bola stará mama."

Odporúčame aj: 13 vecí, ktoré robia pozitívni ľudia: Skvelé tipy!

zdravé chudnutie

Zdroj: Instagram.com/ms_ninette

Základom je pravidelný pohyb

Ninette bola vždy aktívna, no tentokrát začala s tvrdou disciplínou. Teraz má 55 rokov a cvičí päť až šesťkrát do týždňa. Dokáže zdvihnúť až 90-kilové činky, a to vďaka tvrdým tréningom. Svojím odhodlaním už získala v Kanade niekoľko ocenení v silovom trojboji.

"Tréning mi tiež pomáha vysporiadať sa so stresom, ktorý ovplyvňuje každého z nás. Mám však aj dobré gény, za ktoré vďačím. Všetky svoje deti som mala pred tridsiatkou. Ale teraz už nenesiem plnú zodpovednosť za rodičovstvo. Myslím si, že Noah miluje aj to, že má mladú babičku, pretože môžem držať krok a hrať sa s ním. Vždy naňho zapôsobí, čo dokážem, a ako sa dokážem vyrovnať s jeho energiou.“

Teraz, keď si odmieta klásť akékoľvek limity, nedrží sa v úzadí a vyžaruje sebadôveru. Dodala: "Zdá sa, že ľudia si myslia, že keď prekročíte určitý vek, mali by ste spomaliť a celý deň len sedieť na gauči, nič nerobiť. Ja však sebe a svojmu veku nekladiem žiadne hranice. vyzerám a cítim sa úžasne. Som atraktívna a stále sa mi dostáva veľa pozornosti od mladších mužov, čo sa mi veľmi páči a je to kompliment."

Tip pre vás: Láska na prvý pohľad: Stretli ste sa s ňou aj vy, tak ako tieto celebritné páry?

cvičenie

Zdroj: Instagram.com/ms_ninette

Nepoddala sa nešťastnej láske

Aj keď mnohí by si priali jej život, nemala to vždy jednoduché. Po 24 rokoch sa jej manželstvo žiaľ skončilo. "Stretli sme sa na strednej škole a začali sme spolu chodiť, keď som mala iba 19 rokov. Bolo to ako jazda na horskej dráhe, vzostupy a pády, mnoho skúšok, ktoré nás sprevádzali ako mladých rodičov," povedala Ninette. Ich manželstvo sa ale napokon nepodarilo zachrániť a Ninette mala zlomené srdce.

Podľa jej slov momentálne žije svoj najlepší život a môže robiť, čo má skutočne rada. Od muža jej snov očakáva, že ju každý deň zahrnie smiechom. Ninette hlboko verí v silu lásky ako výmenu energie a podeliť s ňou sa chce len s niekým výnimočným. Srdcové záležitosti berie veľmi vážne a vôbec nerandí len tak náhodne.

Zaujme vás: Chudnutie podľa lunárneho kalendára - zamerajte sa na TOTO a kilá pôjdu rapídne dole!

chudnutie

Zdroj: Instagram.com/ms_ninette

Základom je aj zdravá životospráva

Nielenže sa Ninette udržiava na vrchole svojej kondície, ale stará sa aj o disciplínu v stravovaní, čím si pomáha k jej mladistvému vzhľadu. Jej aktívny životný štýl je prioritou a vie, že má pred sebou ešte veľa života. "Dôslednosť je kľúčová a som veľmi disciplinovaná. Viem, čo je dôležité, a zdravie a kondícia sú pre mňa prvoradé. Jem tiež iba čerstvé potraviny a vyhýbam sa všetkému spracovanému ako polotovar".

Strava Ninette pozostáva hlavne z mäsa, ovocia a zeleniny. Stále jej zostáva veľa života a idem si ďalej žiť podľa svojich predstáv - život naplno.

chudnutie

Zdroj: Instagram.com/ms_ninette

zdravé chudnutie

Zdroj: Instagram.com/ms_ninette

zdravé chudnutie

Zdroj: Instagram.com/ms_ninette

zdravé chudnutie

Zdroj: Instagram.com/ms_ninette

Úvodná koláž - zdroj foto: instagram.com/ms_ninette

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE