Román pre ženy i beletria pre deti: Každý si príde na svoje počas tohto leta

Román pre ženy i beletria pre deti: Každý si príde na svoje počas tohto leta

Nájsť si chvíľku pre seba je niekedy náročnejšie, než by sme si mysleli. Avšak, vedeli ste, že venovať sa sebe a svojim koníčkom je potrebné pre mentálnu pohodu? Práve preto sa hovorí, že by sme si mali nájsť do týždňa aspoň hodinu na to, aby sme sa venovali sebe. 

Môžete si zájsť na manikúru alebo pedikúru, ku kozmetičke, na kávu či aperol spritz s kamarátkami. Alebo si prečítať zopár strán z nového románu, na ktorý si nedokážete nájsť v kole povinností čas. 

Uchmatnite si chvíľku pre seba a začítajte sa do noviniek od vydavateľstva GRADA. Román pre ženy Francúzska lekcia poteší všetky milovníčky romantiky. Počas prázdnin si však na svoje prídu aj deti, a to vďaka novinkám ako je kniha Ryšavka Zuzka zachraňuje či Chlapec v kopačkách.

Zaujme ťa aj: Ľadový čaj alebo ice tea: Pripravte si dokonalé letné osvieženie!

Natasha Boyd – Francúzska lekcia

Zdroj: GRADA

Natasha Boyd – Francúzska lekcia  

Podtitul knihy: Ak chcú zažiť skutočnú lásku a vášeň, niečo ich to bude stáť... 

Mladej architektke Josie sa zo dňa na deň obráti život hore nohami: namiesto očakávaného povýšenia v práci dáva výpoveď a v slabej chvíľke prijme ponuku, aby odišla na Francúzsku riviéru strážiť dieťa ovdovenému miliardárovi.

Po impulzívnom odchode sa však dostavia pochybnosti. Ako sa má starať o dieťa, keď s tým nemá žiadne skúsenosti? A prečo jej nikto nepovedal, že sa bude o dievčatko starať na jachte – veď lode odjakživa neznáša! A hlavne – čo si má počať, keď ju jej šéf neskutočne priťahuje, ale podľa zmluvy si s ním v žiadnom prípade nesmie nič začať?

Úspešný podnikateľ Xavier, ktorý nadovšetko miluje svoju desaťročnú dcérku Dauphine, si s novou pestúnkou tiež nevie dať rady. Dlho si myslel, že do svojho zlomeného srdca už žiadnu ženu nevpustí. Prečo by mal riskovať, že sa opäť trpko sklame, aj keď po nej prahne spaľujúcou túžbou? Nebude lepšie poslať ju čo najskôr preč? 

Pozri aj: Jednoduchý trik, vďaka ktorému izbové rastliny porastú ako divé!

Stephanie Farisová a Lucy Flemingová – Ryšavka Zuzka zachraňuje

Zdroj: GRADA

Stephanie Farisová a Lucy Flemingová – Ryšavka Zuzka zachraňuje

Podtitul knihy: Rozkošný príbeh o malej smelej červenovláske a jej láske k psíkom 

Zuzka, smelá červenovláska s dobrým srdiečkom, sa snaží nájsť dokonalý domov niekoľkým štvornohým chlpáčom. Je nadšená, že môže pomáhať v miestnom zvieracom útulku. Veď kto by nechcel byť celý deň obklopený rozkošnými šteniatkami a veľkými psíkmi?

A keď zazrie malú Tofi, najrozkošnejšieho psíka, akého kedy videla, je odhodlaná nájsť spôsob, ako si ho priviesť domov. Nebude to však ľahké – najmä keď zistí, že Tofi chce do svojej rodiny získať aj niekto iný. Dokáže nájsť Zuzka spôsob, ako zabezpečiť, aby bola Operácia: šteniatko úspešná? 

Zaujme ťa aj: Domáce sirupy z ovocia i byliniek - namiešajte si dokonalú chuť podľa vlastných predstáv!

Markéta Bolfová a Lukáš Fibrich – Chlapec v kopačkách

Zdroj: GRADA

Markéta Bolfová a Lukáš Fibrich – Chlapec v kopačkách

Podtitul knihy: Dobrodružný príbeh pre malých futbalistov 

Tomáš je školská futbalová hviezda s množstvom kamarátov. Teraz sa však musí kvôli ockovej novej práci presťahovať na druhý koniec krajiny. Tam ho čaká nielen nástup do novej školy, ale aj noví, nie vždy priateľskí spolužiaci, z ktorých najhorší je populárny a namyslený Michal.

Ten sa Tomášovi posmieva, že nemá mobil a býva u svojho čudáckeho dedka Divnofúza na Húkalke – záchrannej stanici pre lesné zvieratá. Súperenie oboch chlapcov vyvrcholí dobrodružným útekom pred zúriacimi prírodnými živlami na školskom výlete, a hlavne veľkým futbalovým turnajom. Naučia sa školskí rivali ťahať za jeden povraz? 

Charlotte Fox Weber - Povedz mi, po čom túžiš

Zdroj: GRADA

Charlotte Fox Weber - Povedz mi, po čom túžiš

Terapeutka odhaľuje, po čom ľudia túžia najviac. Každý z nás sa v určitých momentoch svojho života môže cítiť stratený alebo zmätený. Často nevieme, ako dostať to, čo chceme, alebo čo si myslíme, že chceme, ale všetci máme rovnaké túžby: milovať a byť milovaní; byť pochopení, mať moc, chceme pozornosť, byť slobodní, tvoriť, patriť niekam, vyhrávať, nadväzovať spojenia. A často prahneme po tom, čo nemôžeme mať.

V každej z týchto dvanástich kapitol, zameraných na jednu z túžob, vás psychoterapeutka vezme za zatvorené dvere terapeutického sedenia, kde budete svedkami toho, ako navedie klienta k hlbokému pochopeniu, zmene a osobnému rastu.

Nikki Erlick - Skrinka času

Zdroj: GRADA

Nikki Erlick - Skrinka času

Zdá sa, že je to deň ako každý iný. Zobudíte sa, dáte si kávu a vyjdete von. Lenže keď otvoríte vchodové dvere, čaká na vás malá drevená skrinka, v ktorej sa ukrýva váš osud a informácia, ako dlho ešte budete žiť.

Každý človek na svete dostane v tom istom okamihu rovnakú drevenú skrinku. A svet sa zrazu ocitá v stave kolektívneho šialenstva. Všetci by chceli vedieť... Odkiaľ sa vzali tieto skrinky? Je pravda, čo sľubujú? Zrazu sa musia rozhodnúť... Chcem naozaj vedieť, ako dlho budem žiť? A ak sa to dozviem, čo s tou informáciou urobím?  

Osem ľudí. Osem rôznych osudov, ktoré sa zrazu začnú meniť vďaka jednej malej skrinke. Čo sa stane s najlepšími priateľmi, ktorých spájajú spoločné sny o budúcnosti? A čo neznámy pár, ktorý si myslel, že vo vzťahu už nemusí nič riešiť? A lekár, ktorý sa nedokáže zachrániť? Prečo sa zo skrinky v rukách úspešného politika stáva sud s pušným prachom, ktorý nakoniec všetko zmení? 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní